Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune? Ce spune vedeta

madalin_ionescu.jpg

madalin ionescu
Mădălin Ionescu și-a luat o vacanță mai lungă, pentru a-și crește fiica
foto: arhiva personală

Mădălin Ionescu are deja două luni de când a renunțat la televiziune pentru a-și crește copiii, iar fanii îi simt lipsa din plin. Nu e de mirare, așadar, că au început să umble zvonuri că fosta vedetă de la Kanal D s-ar întoarce pe micile ecrane.

Fanii îi duc dorul, dar Mădălin Ionescu pare să se bucure fără rezerve de noua libertate. Fostul prezentator al emisiunii WowBiz de la Kanal D își dedică în totalitate timpul micuței Petra (3 luni), așa cum a promis atunci când și-a dat demisia. El nu poate rămâne însă indiferent la zvonurile că s-ar întoarce în televiziune, cărora a ales să le răspundă în cel mai simpatic mod cu putință.

Realizatorul de televiziune a publicat o fotografie în care apare alături de Christian Sabbagh, fostul coleg de la Kanal D, după botezul fiicei acestuia din urmă. ”Unii tot spun că ne întoarcem! Ok... ne-am întors (de la botez)! Eu si Cristi... mai mult decât prieteni!”, a scris Mădălin în dreptul imaginii.

madalin_ionescu.jpg

madalin ionescu
Mădălin Ionescu și Christian Sabbagh
foto: arhivă personală

 

Fanii au apreciat gluma și i-au transmis lui Mădălin of-ul lor.

”Mădălin, emisiunea nu mai are farmec fără tine! Pe când întoarcerea?”

”Regret că nu te mai văd la tv, Mădălin. Multă sănătate vă doresc!”

”Mădăline, vrem să te vedem! Să mai faci emisiuni la tv, nu mă interesează trustul!”

Mădălin Ionescu și-a anunțat plecarea de la Kanal D în urmă cu două luni, printr-un mesaj pe Facebook. ”Dragii mei, în urmă cu aproximativ o lună am anunţat managementul Kanal D că pentru mine urmează, fie şi temporar, un alt drum! Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, un pic mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau că în această perioadă să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra. După o perioadă de câteva luni sau poate mai mult, îmi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu!”

Loading...

Citește și

  • madalin ionescu kanal d

    O altă vedetă de top din trustul patronat de turci se retrage de pe sticlă! După Adelina Pestriţu, care a prezentat emisiunea "Wowbiz" de la Kanal d, a venit rândul lui Mădălin Ionescu să renunţe la emisiunea de seară pe care în acest moment o prezintă alătrui de Andreea Mantea. Vedeta tv a invocat noua lui situaţie familială ca fiind motivul pentru care a luat această decizie.

  • cristina siscanu gravida 4 luni

    Soţia lui Mădălin Ionescu traversează o perioadă extrem de fericită. Cristina Şişcanu a anunţat că a intrat în luna a patra de sarcină şi că "minunea" s-a produs după intense rugăciuni. Anul trecut în primăvară consoarta omului de televiziune se lupta încă cu o depresie cruntă după ce medicii îi spuseseră că are o rană suspectă pe colul uterin.