Mădălin Ionescu s-a reunit cu sora și fratele său la ziua mamei lor! Mesajul emoționant al acestuia

madalin-ionescu1.png

Mădălin Ionescu, alături de mama, fratele și sora sa
Foto: Arhivă personală

Mădălin Ionescu s-a aflat o perioadă bună de timp în centrul atenției atunci când activa pe post de prezentator TV, acesta renunțând ulterior la meseria de moderator și preferând să își creeze propria emisiune în online.

Acesta se bucură însă în continuare de notorietate, însă nu mulți știu că fostul om de televiziune are o familie mai numeroasă decât a lăsat să se vadă până acum. 

Soția sa, Cristina Șișcanu, și copiii sunt cunoscuți publicului larg, însă Mădălin Ionescu are și o soră și un frate. Cei trei s-au revăzut cu ocazia zilei de naștere a mamei lui Mădălin, iar acesta din urmă a ținut să îi și prezinte pe cei cu care a copilărit urmăritorilor săi din mediul virtual.

Mădălin Ionescu, reîntâlnire cu sora și fratele lui, de ziua mamei lor

„La mulți ani, mama! Întotdeauna veselă, demnă și carismatică. Mă bucur că i-am avut alături și pe fratele meu Dragoș și pe sora mea Dalina”, a scris acesta în dreptul imaginii de familie publicate pe contul personal de Instagram.

Mădălin Ionescu are trei copii, doi dintr-o fostă căsnicie, dintre care un băiat grav bolnav. Pentru el a renunţat, se pare, acum câțiva ani la televiziune, deşi era foarte îndrăgit de telespectatori. Pentru a putea avea în permanență grijă de Filip, care are probleme neurologice, fostul prezentator și-a mutat activitatea în online, acolo unde nu mai este nevoit să petreacă ore în șir pe platourile de filmare, departe de casă.

Mădălin Ionescu are trei copii din două mariaje diferite, cel cu Mihaela, prima soţie, şi cel cu Cristina Șișcanu, actuala lui soţie. Mădălin este căsătorit cu Cristina Şişcanu din 2011 şi au împreună o fetiţă, Petra, de 3 ani şi jumătate. Din primul mariaj, cel cu Mihaela, Mădălin îi are pe Ştefania (22 de ani) şi Filip (17 ani).

 

 

Loading...