Mădălin Ionescu: «Olguța a schimbat din semnătură destinele a o mie de oameni»

madalin_ionescu_olguta_vasilescu.jpg

madalin ionescu olguta vasilescu
Mădălin Ionescu i-a transmis un mesaj acid Liei Olguța Vasilescu
foto: arhiva personală

Mădălin Ionescu a făcut cauză comună cu Gabriela Cristea și i-a scris, la rândul său, un mesaj acid Liei Olguța Vasilescu. Acesta este, de asemenea, indignat de deciziille pe care ministrul Muncii le-a luat cu privire la indemnizația pentru creștere a copilului.

Prezentatorul TV este foarte pornit împotriva politicienei și chiar i-a sfătuit pe cei pe care îi afectează schimbările propuse de ea să o dea în judecată.

„Ordonanța care plafonează indemnizația de creștere a copilului a ieșit din PIZMĂ! Din PIZMA Olguței Vasilescu! Din PIZMA unor politicieni față de cei care realizează venituri medii si mari in mod legal! Din pizma unor politicieni care nu iși pot declara averile reale! De ce? Pentru că e posibil să nu fie legale! Altfel nu imi explic ... Să încalci Constuția si Codul Civil fără nicio jenă nu reprezintă doar un abuz, ci o atitudine de tip infracțional!”, și-a început Mădălin Ionescu mesajul.

„Nu-i destul că a plafonat indemnizația, dar sub incidența noii legi i-a băgat si pe cei care obținuseră dreptul la indemnizația neplafonată! Constituția stipulează că legea își produce efectele doar în viitor, iar Codul Civil prevede clar: «Legea civilă nu este retroactivă!» Guvernanții nu pot invoca interesul general! Economiile la bugetul de stat obținute după intrarea în vigoare a ordonanței vor fi modeste!”, a mai scris.

„Pentru patru cazuri de indemnizații de creștere a copilului, cu adevărat uriașe (însă obținute legal), doamna Olguța a schimbat dintr-o semnătura destinele a o mie de persoane fără altă vină în afara aceleia de a se fi încadrat în parametrii unei legi intrate in vigoare cu niciun an în urmă! A uitat să spună că și PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desființat in ultimul timp! Doamna ministru încurajează practic asistații social sau pe cei care nu muncesc , și îi lovește fără nicio milă pe oamenii cu cariere, cărora aproape le interzice dreptul de a avea copii! Oamenii de carieră sunt buni doar pentru plata impozitelor!”, a continuat prezentatorul Tv.

„Ar fi trebuit să le spuneți celor pe care doriți să-i manipulați că din impozitele plătite de cetățenii cu venituri medii și mari, statul român le plătește bătrânilor pensiile, șomerilor - alocațiile și le asigură servicii medicale gratuite celor care apelează la unitățile medicale de stat! Mi se pare inadmisibil să plafonezi indemnizația și să le interzici unor oameni cărora le-ai f...t direcția pe următorii doi ani să mai înregistreze alte venituri în această perioadă ( part-time ar fi echitabil)! Nu am plăti alte impozite la Stat? Nu asta vreți?”, a scris el.

„Așa se întâmplă în Germania, motorul Europei! Da, știu! România nu e Germania! Ați făcut voi totul, politicieni de mucava, să nu mai aspirăm spre nimic! Pentru voi as înființa "Haznaua Neamului"! Pe 90 la sută dintre voi v-aș băga în rahat până la nas și apoi aș trage apa! În ceea ce o privește pe Olguța, îi sfătuiesc pe cei afectați să o dea in judecată! Să plătească din buzunarul ei această mizerie legislativă!”, a încheiat Mădălin Ionescu.

 

Loading...

Citește și