Mădălin Ionescu, mesaj emoţionant de ziua fiului. Antonia, petrecere acasă pentru Akim

1-3col.jpg

Filip, alături de tatăl lui, de surorile Ştefania şi Petra, dar şi de verişoarele sale, Natalis şi Sofia

Mădălin Ionescu (50 ani) are un motiv de bucurie şi mândrie. Fiul său, Filip, din prima căsătorie, a împlinit 17 ani pe 7 decembrie, iar celebrul său tată i-a transmis un mesaj emoţionant. Băiatul este crescut de vedetă împreună cu actuala lui soţie, Cristina  Şişcanu (36 ani). De multe ori, Cristina a recunoscut faptul că nu îi este deloc uşor să îl crească pe Filip, adolescentul fiind un copil special.

“La mulţi ani, Filip, băiatul meu iubit! 17 ani, o vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix  de trăiri şi sentimente, de aspiraţii şi  de pasiuni, dacă nu erai încorsetat de o anumită  infirmitate... Ştiu că eşti protejat de dragostea noastră şi  te bucuri de fiecare zi, fără să observi, aşa cum am mai spus, cât de puţine şanse au tinerii speciali în societatea românească. Sper, însă, că lucrurile se vor schimba şi aici, iar copiii şi adolescenţii ca tine vor primi o atenţie mai mare şi un sprijin mult mai ferm. Sper să vină o zi în care vulnerabilităţile voastre să nu mai fie repudiate,  ci remediate, iar calităţile multiple, uneori chiar uluitoare, să fie descoperite şi apreciate. Te iubesc!”, a fost mesajul pe care l-a postat Mădălin Ionescu pe reţelele sociale pentru băiatul său din prima căsătorie.

2-2col.jpg

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu îl cresc pe Filip

Filip are probleme de sănătate încă de când era foarte mic, din cauza varicelei. De atunci, familia băieţelului trăieşte o adevărată dramă. Despre aceste probleme au vorbit, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, atât Mădălin Ionescu, cât şi actuala sa soţie, Cristina Şişcanu. „Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe dintre abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, explica Mădălin Ionescu. 

3-2col.jpg

Ştefania a împlinit deja 23 de ani

Fostul prezentator tv are trei copii din două mariaje diferite, cel cu Mihaela, prima soţie, şi cel cu Cristina  Şişcanu, actuala lui soţie, mai precis, două fete şi un băiat. Ştefania Ionescu a împlinit în luna noiembrie 23 de ani, iar micuţa Petra, fiica lui Mădălin Ionescu şi a Cristinei Şişcanu, are deja 3 ani.

Chef Nicolai Tand şi-a aniversat fiica: «Îmi tremură genunchii de emoţie»

Este împlinit din toate punctele de vedere: e unul dintre cei mai apreciaţi chefi din România şi are o familie superbă. Chef Nicolai Tand este căsătorit cu fostul model internaţional Monica Balaj şi împreună au doi copii frumoşi: pe Iancu în vârstă de 7 ani şi pe Ilona care a împlinit luni vârsta de 10 ani. Cu această ocazie, Nicolai i-a pregătit un tort delicios prinţesei sale.

"Sunt tatăl acestei domnişoare de 10 ani. Îmi tremură genunchii de emoţie. Ieri a fost ziua ei, dar vreau să prelungesc aniversarea. La mulţi ani, Ilona mea", a scris chef Nicolai Tand în dreptul pozei care o înfăţişează pe domnişorica lui. Deşi abia a împlinit 10 ani, Ilona are şi ea cont de Instagram. Frumoasa blondină este pasionată de modă, iubeşte cititul şi găteşte alături de tatăl ei. (Andreea Dumitru)

Antonia, petrecere acasă pentru mezinul Akim

Sărbătoare mare în familia celebrilor cântăreţi Antonia şi Alex Velea. Micuţul Akim a împlinit vârsta de 4 ani, iar părinţii l-au sărbătorit cu fast chiar acasă, într-un decor de poveste. Dacă în alţi ani petrecerea se desfăşura la locurile de joacă, la care erau invitaţi prieteni de familie şi copiii lor, iată că anul acesta, din cauza virusului, au decis să se desfăşoare acasă. Antonia şi Alex s-au întrecut pe ei!  Au amenajat livingul, au adus zeci de baloane colorate, au făcut un candy bar drăguţ cu tot felul de prăjiturele şi bunătăţi, eroi din desenele animate preferate şi un tort imens. Antonia a făcut multe poze şi filmuleţe pe care le-a postat pe pagina ei de Instagram, unde sărbătoritul a primit foarte multe mesaje de felicitare din partea fanilor care o urmăresc. Ştim că nu pare, dar Antonia are trei copii, pe Maya, cu fostul soţ Vincenzo Castellano, şi doi băieţi cu Alex Velea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1