Mirela Vaida: „Mă simt prost să vorbesc despre trei copii, când Anca Serea îl face pe al şaselea”

mirela-vaida-copii.jpg

Mirela Vaida şi soţul ei, alături de cei trei copii: Carla (4 ani), Vladimir (2 ani) şi micuţul Tudor (două săptămâni)
foto: arhivă personală

A devenit mămică pentru a treia oară pe 10 aprilie, însă Mirela Boureanu Vaida (37 de ani) nu s-a închis în casă, ci onorează invitaţiile la evenimente publice. Vedeta ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, despre familie, copil, revenirea în televiziune, dar şi de ce arată atât de bine la doar două săptămâni după naştere.

Click!: Eşti într-o pauză de televiziune, dar nu stai locului o clipă. (n.r. ultima oară a prezentat, la Antena 1, “Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”)

Mirela Vaida: Depinde la ce te gândeşti când zici pauză, pentru că sunt activă din greu cu copiii. Sunt mămică, dar sunt bine. Mă simt prost să vorbesc despre trei copii, când Anca Serea îl face pe al şaselea şi se gândeşte la al şaptelea.

Tu nu te gândeşti la al patrulea?

Timp aş mai avea, dar să văd dacă mai am energie. Să ştii că de la doi copii încolo nici nu-i mai simţi. Vin ca un bonus.

Pe tine cine te ajută?

Soţul mă ajută, dar el este în mare parte plecat. Şi am bonă cu program, care mai vine şi care îmi ia copiii cei mari la joacă şi atunci mă ocup eu de cel mic. Dar toţi sunt dependenţi încă de mama. Sunt la vârsta la care nimic nu se face fără ea.

Arăţi superb şi am vrea să ştim cum te întreţii?

Îţi mulţumesc. Nu fac nimic special. Activitatea, nopţile nedormite, alăptatul exclusiv, colicii, febra unuia sau altuia... avem de toate, iar asta cred că mă ţine în formă.

mirela-vaida-prima-poza-baietel.jpg

Prima imagine cu băiețelul Mirelei Vaida
Foto Instagram

Toată lumea vrea să ştie când te întorci în televiziune.

Uite, îţi spun în premieră că am avut două oferte foarte serioase. Şi una dintre ele este chiar la Antenă, unde eu am şi început, unde am 7-8 ani de activitate, aşa că m-am gândit bine. Ar fi trebuit să înceapă foarte repede, în două săptămâni, o lună maximum, şi m-am gândit că e prea devreme să plec de lângă copil care azi, când noi vorbim (24 aprilie, n.r.), face două săptămâni. Încă depinde de mine, n-aş pleca. A doua propunere e din altă parte, dar dacă nu se concretizează nici nu mai discutăm despre ele. Vorbim când se vor concretiza. M-am gândit că e prea repede să vorbesc despre proiecte în televiziune şi m-am gândit să mă opresc şi să mă ocup de copiii măcar câteva luni, până îl văd şi pe cel mic bine.

În musical-ul „Mamma Mia” când te mai vedem?

Uite, azi am venit la Muzeul George Enescu să ne luăm premiul pentru cel mai bun spectacol, oferit de revista “Actualitatea Muzicală”. Aştept cu interes să ne întoarcem, eu sunt pe poziţii, după cum vezi. Doar că e o chestiune de programare de spectacole.

Citeşte şi:

Mirela Vaida, cadou de 70.000 de euro de la soţ, pentru că-i face al treilea copil

Cine este soțul Mirelei Vaida și tatăl celor trei copii ai vedetei TV. Alexandru stă departe de lumina reflectoarelor

 

Loading...

Citește și

  • mirela vaida

    Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu doar 10 zile, iar vedeta și-a surprins fanii cu o imagine de colecție alături de cei trei copii ai ei: Carla, Vladimir, Tudor și soțul acesteia.

  • Mirela Vaida s-a recuperat rapid după nașterea celui de-al treilea copil al său și a fost, astfel, externată din spital, proaspăta mămică dezvăluind că abia așteaptă să ajungă acasă la ceilalți micuți ai ei, cărora abia așteaptă să le facă cunoștință cu frățiorul lor, micuțul Tudor. În timp ce Mirela a fost internată în spital, aceasta a dezvăluit că soțul ei, Alexandru, a fost cel care s-a ocupat în totalitate de cei mici.