Vica Blochina şi Adina Halas apelează la remedii naturiste pentru a-şi păstra frumuseţea

6_6.jpg

Vica Blochina (44 de ani) face pastă de dinţi pe bază de sare şi de bicarbonat

Vedetele au mare grijă de ten şi de dantură însă, contrar aşteptărilor, ele nu investesc o avere pentru a arăta impecabil. Nu că s-ar zgârci la bani, ci pur şi simplu au constatat că produsele naturiste fac minuni. Adina Halas, Nicoleta Luciu, Vica Blochina, dar şi alte artiste au decis să ne împărtăşească reţetele-minune preparate în casă, în doar câteva minute. Asiguraţi-vă însă mai întâi să nu aveţi alergii la vreunul dintre produse.

Adina Halas (39 ani), fosta asistentă a lui  Mircea Badea, la show –ul ”Noaptea târziu”, difuzat în urmă cu 20 de ani de Antena 1, îşi prepară singură cremele şi măştile de faţă. Deşi anul viitor schimbă prefixul, cu greu îi nimereşti vârsta. Prezentă anul trecut la emisiunea ”Ghiceşte vârsta” (Antena 1), concurenţii nu i-au dat mai mult de 33 de ani. Iată cum reuşeşte frumoasa vedetă să fenteze trecerea timpului: ”Iarnă şi vara tenul are nevoie de mai multă atenţie decât de obicei. Tenul meu este normal, cu unele zone care prezintă caracteristici de ten uscat, aşa că simt nevoia de hidratare în anotimpul rece. Având în vedere că mă antrenez afară de 3-5 ori pe săptămâna, îmi fac masca hidratantă săptămânal. Masca mea favorită pentru iarnă conţine avocado, argilă şi gălbenuş de ou şi este potrivită tuturor tipurilor de ten!”, a spus ea.

6_5.jpg

Adina Halas (39 de ani): ”Masca mea favorită conţine avocado, argilă şi gălbenuş de ou. E potrivită tuturor tipurilor de ten”

Dar şi Vica Blochina (44 ani), fostă balerină, prepară o pastă de dinţi pe bază de sare şi de bicarbonat de sodiu. Nici Nicoleta Luciu (39 de ani) nu se lasă mai prejos. Ea susţine că dinţii ei sunt impecabili nu datorită vreunui tratament stomatologic, ci a unei reţete proprii, postată şi pe blogul personal: „Presărăm în palmă argilă albastră şi bicarbonat. Le amestecăm, apoi, umezim periuţa de dinţi, o trecem prin compoziţie şi ne periem dinţii aşa cum o facem în mod normal. Nu vă speriaţi dacă gustul şi senzaţia nu sunt tocmai plăcute, veţi trece repede peste asta imediat ce vedeţi rezultatul!”. 

7-vedete-cum-sa-iti-albesti-dintii-1024x1024.jpg

Nicoleta Luciu (39 de ani), măşti cu nămol şi dinţi frumoşi cu pastă din argilă albastră şi bicarbonat

Şi vedetele din ”Generaţia de Aur” au secretele lor de frumuseţe. Irina Loghin (80 ani) le sfătuieşte pe femei cum să aibă grijă de ten, dar şi cum să se maseze, cu mişcări rapide ale degetelor, pentru a scăpa de bărbia dublă: ”Guşa începe să se formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade. Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat ea. De altfel, cântăreaţa a mai vorbit, de-a lungul vremii, despre secretul unui trup sănătos: ”Nu mai mănânc carne de 35 de ani, foarte bune sunt legumele, inclusiv morcovii şi merele, am o dietă echilibrată, fac măşti din produse din casă”. Iar Corina Chiriac (69 ani) se unge pe faţă, gât, decolteu şi coate cu smântână proaspătă sau cu iaurt gras. După circa 15-20 de minute, artista se clăteşte cu apă caldă. Iar pe obraji îşi sparge un gălbenuş de ou. Pentru ten, Corina mai foloseşte creme pe bază de miere de albine, iar seara se demachiază cu ulei de floarea-soarelui sau de măsline. Şi tot pentru faţă, cântăreaţa îşi face o dată pe lună o infuzie de muşeţel, mentă sau ceai de fructe, ce desfundă nasul şi gâtul şi curăţă faţa de impurităţi.

De necrezut! Are 66 de ani

Anastasia Lazariuc (66 de ani) îşi întreţine frumuseţea cu preparate din cămară şi din frigider, reuşind să arate ca o adevărată divă. Cântăreaţa a dezvăluit câteva trucuri: “Mierea şi uleiul de măsline fac minuni, pentru faţă şi corp! Este bine ca după ce ne facem un duş să ne ungem pe tot corpul cu miere sau cu ulei de măsline şi să le lăsăm să intre în piele. Dar înainte de a le aplica este indicat să avem pielea curată, să facem un peeling (n.r. – curăţare) cu mălai sau zaţ de cafea”. Pentru ten, artista foloseste măşti pe bază de miere, ulei de argan sau de migdale dulci presat la rece. 

Loading...