“Mă duc de cinci ori pe zi la cimitir". Ce mesaje primeşte de Dincolo mama Denisei Răducu

denisa_manelista.jpg

Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta
La mormântul Denisei e plin de flori şi de jucării
foto: arhivă personală

“Am uitat să mai zâmbesc”! Asta ne-a spus Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, tânăra artistă care a murit în urmă cu trei luni, la vârsta de 27 de ani, răpusă de cancer. Femeia nu face altceva decât să plângă, să se roage şi să meargă la cimitir, iar singura ei consolare este faptul că Denisa îi apare şi în vorbeşte în vis.

Și-a văzut fiica în sicriu, iar acum spune că nu mai are pentru cine să trăiască. Geta Dovleac, mama regretatei cântărețe Denisa Răducu (n.r – Manelista) ne-a mărturisit că vrea să moară mai repede, pentru a fi alături de fiica sa, în Ceruri. “Eu sunt cea mai terminată femeie din lume! Merg de cinci-șase ori pe zi la cimitir și îi fac curățenie, vorbesc cu ea, i-am dus la cavou doar lumânări pe baterii, să ardă mereu, chiar și atunci când plouă sau bate vântul. Eu încă îmi aștept fetița să vină din turneu din America. Îmi este din ce în ce mai greu. Nu pot să dorm nopțile, iau somnifere și calmante”, ne-a spus aceasta, cu glasul sfâşiat de durere. Femeia nu are linişte nici când se trezeşte, pentru că se frământă să înţeleagă mesajele pe care iubita ei fiică i le trimite în vis.

denisamare87897.jpg

Denisa Răducu a debutat în muzică la 14 ani, după ce a fost remarcată de Florin Peşte. A cântat atât manele, la nunţi, botezuri şi alte petreceri private, cât şi muzică populară

“O visez noaptea cum îmi cere mâncare, îmi cere rochii fel de fel, am visat-o și la spital și îmi spunea <Mamă, nu mă mai doare nimic>. Mi-a mai cerut în vis și o coastă de porc, pe care eu chiar o aveam în acea zi pe aragaz. Am și tabloul cu ea în fața patului meu, mă trezesc dimineața o pup, seara înainte de culcare o pup, ziua când intru în casă de la muncă o pup”.

d23-neata-foto-2-2col-11cm.jpg

Mama Denisei, împietrită de durere la înmormântare

Geta Dovleac ne-a mai spus că Denisa trebuia să se mărite în această vară: “În mai era programată cununia civilă cu Florin, iar în vara asta, când a murit, ar fi trebuit să o văd îmbrăcată în rochie de mireasă. Eu nu mi-am întrebat fata cui să rămână averea, așa cum am văzut că vorbește lumea, sau unde vrea să o înmormântez, cum să o îmbrăcăm în sicriu. Cum să o întreb aşa ceva? Eu încercam să îi zic tot timpul că o să se facă bine, să o încurajez. Am ales ca Denisa să fie îmbrăcată într-o rochie de scenă, nu una de mireasă, pentru că preotul de aici, din zona noastră, ne-a spus că dacă o îmbrac în rochie de mireasă o să fie amărâtă pe lumea cealaltă din cauză că o își aștepte soțul la un gard”, ne-a mai povestit femeia. Denisa Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, a murit anul acesta, pe 23 iulie, la numai 27 de ani, răpusă de un cancer hepatic. A fost înmormântată în satul natal, Ştefăneşti, Vâlcea.

Mama Denisei a fost şi ea bolnavă de cancer

Mama Denisei Răducu a văzut și ea moartea cu ochii când a aflat că are cancer la sân, însă a scăpat ca prin minune după ce a ajuns pe mâna medicilor. “I-am zis Denisei mele înainte de a muri <Fetița mea, eu m-am vindecat de cancer ca să te văd pe tine în rochie de mireasă și tu ce faci?> Nu mai vreau să mai trăiesc, vreau să mă duc acolo sus lângă ea”, ne-a mai spus Geta Dovleac.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1