Actrița interzisă de Elena Ceaușescu, dezvăluiri despre viața intimă

vio114-vedete-violeta-7.jpg

Violeta Andrei a prins un ultim contract în televiziune în 2005, când a fost distribuită în telenovela ”Păcatele Evei” (Acasă TV)

Violeta Andrei a împlinit miercuri 75 de ani, dar s-a retras din lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu. Locuieşte singură într-o vilă cochetă din Snagov. Amintirile ei, vesele şi triste, pot deveni lesne un roman de succes.

A fost, de departe, una dintre cele mai senzuale actriţe din anii comunismului, însă calităţile fizice i-au adus Violetei şi multe necazuri, mai ales din partea Elenei Ceauşescu. “Pe Elena n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodată cu ea, am dat mâna, atâta tot. Ea mă ura, pur şi simplu, eram persona non-grata”, a spus Violeta Andrei.

Apropiaţii artistei susţin că Elena era extrem de geloasă pe frumuseţea şi pe succesul Violetei, astfel că a făcut tot posibilul să o scoată din distribuţia pieselor şi a filmelor. Ar fi motivat că nu i se pare decent ca soţia ditamai politicianului Ştefan Andrei, pe atunci ministru de Externe, să apară despuiată în faţa naţiunii.

Dar, dacă trăsăturile fizice princiare i-au adus necazuri pe plan profesional, fiind interzisă cam 20 de ani, Violeta se poate mândri că a avut o căsnicie solidă. Nu de alta, dar soţul ei a iubit-o cu patimă, a divinizat-o. Violeta avea doar 23 de ani când i-a jurat credinţă lui Ştefan Andrei şi, pentru că era virgină, a cam amânat tradiţionala noapte a nunţii: “Eram mai copilăroasă,  zburdalnică, şi mi-a fost teamă de partea asta. După vreo două săptămâni am făcut dragoste”, a povestit ea, cu un amestec de umor şi de sfială.

După ce Ştefan s-a stins din viaţă, pe 31 august 2014, la 83 de ani, artista a refuzat să mai iasă în lume. Locuieşte în vila din Snagov, acolo unde are toate amintirile. De ea au grijă fiul ei, Călin Andrei, şi o bună prietenă.

Violeta e şi acum o femeie cochetă: ”Am avut norocul să mă nasc aşa. Să am părul bogat, un fund bombat, pulpiţe, braţe subţiri şi sâni frumoşi. Mănânc şi acum cartofi prăjiţi în untură. Am de când mă ştiu 50 de kilograme”.

Loading...

Citește și

 • vileta andrei elena ceausescu

  În jurul relației dintre Elena Ceaușescu și actrița Violeta Andrei, cunoscută din filmele ”Saltinbancii”, ”Un august în flăcări” sau ”Lumini și umbre”, s-au țesut multe legende. Atât de mult se pare că a urât-o soția dictatorului pe frumoasa, eleganta și talentata actriță, încât le-a ordonat responsabililor din domeniul cinematografiei să nu-i mai acorde niciun rol și i-a interzis accesul în televiziune.

 • Au stârnit pasiuni ascunse atât în inimile colegilor de scene, cât şi în inimile tuturor bărbaţilor care au avut onoare de a le vedea pe scena teatrului românesc. S-au făcut remarcate atât prin frumuseţea şi eleganţa de care au dat dovadă, dar şi prin talentul deosebit.

 • Nicolae Ceauşescu ar fi împlinit pe marţi (26 ianuarie) 98 de ani. Obsedat de propria imagine, el a avut grijă ca anumite detalii legate de viaţa sa privată să nu se afle. Aşa se face că multe lucruri despre fostul lider comunist au ieşit la iveală de abia după moartea acestuia. Iată lucruri mai puţin ştiute despre Nicolae Ceauşescu.

 • nicolae si elena ceausescu

  Cu o săptămână înainte de alungarea Regelui Mihai din România, tinerii tovarăşi Nicolae şi Elena Ceauşescu spuneau „da” în faţa ofiţerului Stării Civile din Bucureşti. Era 23 decembrie 1947, iar proaspăta soţie era gravidă în şapte luni.

 • elena ceausescu partide sex inregistrate

  În timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante. De abia după Revoluție, românii au aflat cum arăta casa lui Ceaușescu din Primăverii și cum trăiau, de fapt, cei doi soți, dar și protejații acestora.

 • nicu ceausescu elena ceausescu

  Un bărbat potent, dar timid, a cărui viață amoroasă a fost strict controlată de mama sa, Elena Ceaușescu. Nicu Ceaușescu a asistat neputincios la ”epurările” dictate de prima doamnă. A fost nevoit să renunțe la femeia pe care a iubit-o timp de zece ani, a acceptat soția recomandată pe linie de partid și a murit departe de cea alături de care spera să îmbătrânească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1