«M-am iubit cu Pelinel când avea 16 ani!»

2-3-foto-1-35col-19cm.jpg

Valentina Pelinel (35 de ani)

În palmaresul Valentinei Pelinel sunt doi bărbaţi super-cunoscuţi, bogaţi şi care au prenumele Cristi. Unul este Boureanu şi a fost politician, iar celălalt- Borcea, fostul patron de la Dinamo pe care îl va face tată de băiat. Totuşi, prima iubire este cea mai importantă şi nu se uită.

Click! l-a descoperit pe bărbatul care a făcut-o femeie pe frumoasa blondină, pe când ea avea 16 ani şi jumătate. Se numeşte Dorin Drăgan, a cunoscut-o pe Valentina în aeroport şi i-a fost impresar în America.

 • Click!: Fosta dvs. mare iubire este însărcinată. Cum comentaţi?

Dorin Drăgan: Sunt foarte bucuros pentru ea. Nu am felicitat-o, dar probabil o să o fac când va ajunge în SUA. Nu vreau să-i tulbur sarcina, şi-aşa cred că e destul de stresată.

2-3-dorin-dragan.jpg

Valentina și Dorin, pe vremea când erau împreună
 • Aţi fost primul ei iubit. De ce v-aţi despărţit?

Am fost primul ei iubit. Era mică, pe-atunci avea 16 ani jumate.  Relaţia a durat aproape 3 ani şi jumătate. Între timp am cunoscut-o pe soţia mea. A fost o decizie grea acum 15 ani, când a trebuit să aleg între soţie şi Valentina. Vali era şi puţin rea, însă nu aş vrea să spun chiar toate secretele din câteva motive importante. Primul ar fi sarcina, al doilea situaţia lui Borcea. Probabil le voi spune pe toate într-o carte. Dar toate la timpul lor, nu vreau să complic lucrurile, mai ales că avem nişte prieteni comuni cu foarte mare influenţă.

 • Acum mulţi ani, într-o revistă, Valentina a dat un interviu deocheat în care vorbea despre o partidă amoroasă.

Da, m-a făcut să râd când a povestit cum a făcut sex cu mine pe biroul meu şi că îi venea să sară pe geam. Acel interviu a fost preluat şi tradus prin câteva ziare, dar mai tare a fost cel în care spunea că eram sărac-lipit.

 • Şi aşa era?  

Nu. Ea era mai mică decât mine şi nu înţelegea cum se fac banii. Se cheltuiau repede, într-adevăr. Cui nu-i place luxul?! Pot să spun că şi ea a fost generoasă cu mine când îmi era mai greu.

2-3-foto-4-tifeti-bust-9-inalt-dorin.jpg

Dorin Drăgan este stabilit în Canada
 • Cum aţi cunoscut-o pe Pelinel?

Eu dansam la vremea aia cu 3 Sud Est. Am făcut câteva prezentări ca model pentru Zina, şi aveam un business de import-export în Bucureşti. Ştiu că ne-am cunoscut după ce câştigase ea Top Model. Am fost să o iau de la aeroport şi m-am îndrăgostit pe loc.

 • Dacă ea era rea, mama ei cum s-a purtat cu dvs?

Doamna Georgeta a fost şi este o doamnă. A fost ca şi mama mea. Uneori mă certa când eram obraznic. Şi Vali e un copil bun, însă ca fiecare femeie, avea şi ea scăpările ei. Ne certam des, era şi vârsta.. Mă rog, aşa e în amor.

 • Nu sunt alte motive mai grave?

Eu şi cu Valentina ne-am dat cuvântul de onoare că secretele noastre rămân ale noastre şi am să mă ţin de cuvânt. Sunt destul de discret.

Boureanu și iubita au slăbit în Caraibe

2-3-foto-5-2coloane.jpg

Laura și Cristi, în vacanța exotică

Sunt de un an împreună, iar relația dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă e numai lapte și miere. Chiar dacă iubita lui este în ultimul an de liceu și se pregătește de Bacalaureat, fostul politician a avut grijă să-și răsfețe iubita în locuri de vis. De curând, s-au distrat în Caraibe, mai precis în Guadalupe, unde s-au bucurat de plaje și de peisaje superbe, pe măsura prețului, căci această vacanță ar fi costat în jur de 7.000 de euro. S-au bronzat, dar mai ales, au slăbit împreună, căci atât Laura cât și Cristi au reușit să dea jos kilograme bune și s-au întors în țară ca trași prin inel. Mesele bogate în legume și fructe, dar mai ales iubire i-au ajutat pe cei doi porumbei să ardă mii de calorii.

Loading...

Citește și

 • valentina pelinel

  Femeia voluptuoasă de acum nu are nimic în comun cu fetişcana de odinioară, cu buze subţiri şi sâni cât pumnul. Valentina Pelinel nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la bisturiu, dar pozele sunt mai mult decât grăitoare. Astfel, când lui Cristi Borcea i s-au aprins călcâiele după ea, blondina era deja „tunată”, fix pe gustul lui.

 • valentina pelinel mireasa crist borcea

  Valentina Pelinel (35 de ani) a fost invitată să îmbrace rochia de mireasă. În perioada 26-28 februarie, are loc, la Romexpo, o nouă ediție a târgului Ghidul Miresei. Una din firmele prezente la eveniment i-a propus blondinei să se îmbrace în mireasă. Un pic ciudat, având în vedere că Mihaela (46 de ani) și Alina Borcea (31 de ani), fosta și actuala soție a lui Cristi Borcea, vor fi prezente la Romexpo.

 • cristi borcea alina vidican

  Început de an agitat pentru trio-ul momentului, Cristi Borcea - Alina Vidican şi Valentina Pelinel, asta după ce Pelinel a declarat că e gravidă, iar lumea speculează că tatăl copilului este Cristi Borcea. Astrologul vedic Roxana Luşneac le-a făcut astrograma celor trei, afirmând la final că Borcea nu va rămâne cu Alina Vidican, deoarece Valentina Pelinel este preferata lui.

 • valentina pelinel

  Valentina Pelinel (35 de ani) a anunțat, la începutul acestui an, că este însărcinată cu primul ei copil. În presă s-a speculat că tatăl pruncului ei ar fi Cristi Borcea, însă frumoasa vedetă nu a confirmat niciodată aceste speculații.

 • cristi borcea pelinel alina

  Fostul boss de la Dinamo a părăsit spitalul și se află în arestul Central al Poliției Capitalei. Se pare că Borcea (45 de ani) urmează să dea declarații lămuritoare legate de divorțul de Alina (31 de ani) și de sarcina Velentinei Pelinel (35 de ani). Se pare că aceasta din urmă vrea să plece în America, pentru a scăpa de scandalul creat în jurul ei și al lui Borcea.

 • gigi becali

  Mintea cea de pe urmă, asta îi doreşte naşul Gigi Becali finului Cristi Borcea. Chiar dacă a uitat de ziua de naştere a lui Borcea, care a împlinit 46 de ani în închisoare, Becali i-a făcut totuşi o urare finului rătăcitor pe care tot speră să-l ducă într-o bună zi pe calea cea bună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1