Luțu se însoară cu un iepuraş Playboy, iubita unui fost coleg stelist

lutu3.jpg

Ionut Luțu și Iulia Roșca au petrecut Revelionul împeună. În imaginea din dreapta apare Iulia Roșca în pictorialul incendiar din Playboy
Citeste tot despre: 

Ionuţ Lutu şi-a găsit, în sfârşit, perechea. Iulia Roşca, fost iepuraş Playboy, l-a cuminţit de ceva timp pe cel care, odinioară, învârtea femeile mai ceva ca zarul la ruletă. Îşi pune pirostiile pentru prima oară, iar naş de cununie va fi nimeni altul decât şeful său, Gigi Becali.

Hagi-Luțu, așa cum îi spun prietenii, nu se lasă de fete frumoase nici la bătrâneţe. Îl dau de gol prietenii! În tinereţe, Luțu era un mare cuceritor iar femeile care i-au trecut pragul îi laudă abilităţiile. “Luţu are un monstru marin în pantaloni”, spunea Ioana Popescu, în timp ce Laura Andreşan îl descrie ca fiind “un băiat fin, cu simţul umorului, foarte destupat în pat”.

În vara anului trecut, Ionuţ Luţu s-a îndrăgostit ca un adolescent de Iulia Roșca, fostul model Playboy. Între cei doi s-a înfiripat o relație și au petrecut, împreună, Anul Nou. Şeful Gigi Becali le-a dat binecuvântarea însă l-a cam urechetat pe argatul său că nu şi-a luat o fată cuminte şi pioasă. Ba, mai mult, l-a atenţionat să nu uite că are serviciu şi să nu calce strâmb.

Cât timp şeful său a fost la penitenciarul Poarta Albă, Luţu a fost omul de încredere care s-a ocupat de Palat, i-a adus familia să-l viziteze şi i-a cărat mâncarea tocmai de la Bucureşti.

Dacă relaţia merge conform planului, Becali le-a promis o locuinţă în Pipera. Luţu deţine, momentan, o garsonieră de serviciu de la şeful său.

Ionuț Luțu: bărbat model și tată responsabil

Deşi este tot timpul pe drumuri, Ionuţ Luţu are grijă de copiii săi şi nu îi neglijează.  Sportivul are o fată, Patricia, de 17 ani și un baiat de 5 ani, Andreas Ionuț, dintr-o relație anterioară. Noua iubită a lui Luțu este pasionată de tenis, iar mâna dreaptă a lui Gigi Becali o încurajează în tot ceea ce face.

Cine este Iulia Roșca

Iulia Roşca (29ani) a devenit cunoscută după relaţia pe care a avut-o cu fostul stelist Tibi Bălan, dar şi pentru apariţia provocatoare din revista Playboy, acolo unde a jucat o scenetă incitantă cu o altă femeie focoasă.  De profesie manechin, bruneta a avut numeroase prezentări de modă pentru creatori celebri din România.

loading...

Citește și