Luncă o cheamă din nou pe Lori la tribunal!

Războiul dintre cele două soliste, pe piesa ”Cip-cirip”, părea că s-a terminat, după verdictul dat în urmă cu câteva zile.

Însă Gabi Luncă (77 de ani) nu e de acord cu decizia judecătorilor de a plăti Loredanei (45 de ani) suma de cheltuieli de judecată în valoare de 56.048 lei. „Mergem înainte. Nu am de ce să fiu umilită când o Românie întreagă ştie că e piesa mea de la un capăt la altul. Loredana a cântat-o fără să-mi ceară acordul și tot ea a câștigat. Vreau să fie judecată dreaptă, nu pe ochi frumoşi, că este ea cine este. Dacă e judecată dreaptă eu trebuie să fiu biruitoare. N-am înţeles de ce trebuie să plătesc atâţia bani că eu am cheltuit  prin tribunale. Mă voi sfătui cu avocata, care e aceeaşi, nu am schimbat-o, şi vom vedea ce facem mai departe, tot în instanță”, ne-a spus Gabi Luncă, ”Regina muzicii lăutărești”.

Loading...

Citește și

  • Veste neplăcută pentru solista de muzică lăutărească. După mai bine de trei ani de procese, Gabi Luncă a pierdut lupta cu Loredana Groza, pe care a acuzat-o că i-a interpretat o piesă din repertoriul ei. Şi a mai ieşit şi-n pagubă. Trebuie să-i plătească divei mai bine de jumătate de miliard de lei vechi, cheltuieli de judecată.

  • Gabi Lunca proces Loredana Groza

    Războiul dintre Gabi Luncă (77 de ani) şi Loredana Groza (45 de ani) continuă. Lori a preluat versurile piesei „Într-o zi la poarta mea”, care îi aparţine interpretei de muzică lăutărească, fără să-i ceară acordul. De trei ani stau prin tribunale, iar Gabi nu are de gând să cedeze.