Luminiţa Anghel, obligată de lege să cânte gratis la New York

12-13-vedete-luminidsfdszicfta-anghel.jpg

Luminița Anghel s-a fotografiat cu două fotomodele ciocolatii din prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu. Ea și-a tras și o nouă coafură, mai zburlită, stil afro

Solista Luminiţa Anghel (47 de ani), aflată într-o vacanţă prelungită, alături de soţul ei, în America, a onorat, weekend-ul trecut, invitaţia lui Cătălin Botezatu la Festivalul de modă ”New York Couture Fashion Week”. Ea a interpretat trei piese, fără să încaseze un dolar.

Cătălin Botezatu a participat la ”New York Couture Fashion Week”, un prestigios festival de modă din Statele Unite ale Americii, unde a făcut furori cu a sa colecţie, ”Spirit of India”. La eveniment au participat în jur de două mii de persoane, printre care Ambasadorul României la New York, ”Regina sprâncenelor” Anastasia Soare, dar şi câteva televiziuni importante din întreaga lume. În deschiderea show-ului, Bote a avut parte de o surpriză din partea Luminiţei Anghel.

12-13-vezasasdete-bote-3.jpg

Luminița a fost invitată de onoare la show-ul lui Bote

Aflată încă de la sfârşitul lunii ianuarie la rudele soţului din America, solista s-a gândit să-l surprindă pe designer, astfel că a cântat câteva piese cunoscute pe plaiurile noastre mioritice. Chiar dacă vocea sa puternică a fost intens aplaudată, Luminiţa nu a putut să evolueze decât pro bono din două motive. Primul - prietenia care o leagă de Cătălin Botezatu, şi al doilea - nu are viza care să-i permită să presteze contra cost servicii artistice.

Au trecut mai bine de două luni de la ultimul său concert pentru care a încasat onorariu, iar această vacanţă de peste Ocean putea fi şi o sursă serioasă de venit. Dar, dacă ar fi cântat pe bani, Luminiţa Anghel ar fi avut probleme cu legea, în sensul că i s-ar fi retras viza şi n-ar mai fi putut trece nicidată graniţa americană. ”O prezentare de modă nu este plătită, ci e o onoare că faci parte din ea. Au fost sute de reporteri  şi de oameni de presă americană. E un eveniment deosebit de important în New York, la care nimeni nu este plătit, dimpotrivă, se scot bani din buzunar”, a declarat, pentru Click!, Luminiţa Anghel. 

Interpreta ştie de situaţia altor colegi care au cântat pe bani, deşi nu aveau drept de lucru. ”Poate că unii nu au ştiut că le trebuie viză şi au fost prostiţi de nişte impresari. Eu nu am făcut asta niciodată, şi nici nu o voi face”, a precizat Luminiţa.

Gheorghe Gheorghiu este un caz fericit!

12-13-vedete-gigi-gheorghiu.jpg

Gigi Gheorghiu
Gigi Gheorghiu cântă adesea la Las Vegas

Gheorghe Gheorghiu se numără printre puținii artiști români care au dreptul legal de a munci în SUA. Cantautorul, care se identifică, de 22 de ani, cu frumoasa piesă de dragoste ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, își petrece cea mai mare parte din an în Las Vegas, și doar vara revine în România. Dacă el are dreptul să cânte în SUA, alți colegi de-ai săi, precum Adrian Enache, Maria Dragomiroiu sau Mirabela Dauer, au primit interdicție de a mai călca în SUA, după ce au făcut imprudența de a presta peste Ocean, fără viza de lucru.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1