Luminița Anghel, în lacrimi la tv: «În ultimii patru ani, David s-a răzbunat continuu»

luminita_anghel.jpg

luminita anghel
Luminița Anghel a izbucnit în plâns la tv
Foto: captură Kanal D

Între Luminița Anghel și David, fiul pe care l-a adoptat cu ani buni în urmă, s-a iscat un scandal parcă din neant. Totul a pornit de la faptul că solista s-a considerat șantajată emoțional de adolescentul de nici 20 ani și că acesta nu dorește să plece de acasă pentru a trăi și a se întreține singur, așa cum mama lui vrea.

"Serialul" Luminița Anghel-David nu pare a-și găsi sfârșitul prea curând. Vedeta a ieșit la televizor să-și spună oful și a pus mare accent pe rebeliunea fiului său, pe care l-a acuzat că nu face nimic pentru a se întreține, că nu își poate păstra un job și că în chirie nu poate sta pentru că ajunge să se certe cu proprietarii.

luminita_david.jpg

luminita anghel david
Luminița și David au stat față în față
Foto: captură Kanal D

 

Miercuri seară, 29 iunie, la "Wowbiz", cântăreața și băiatul ei au fost puși iar față în față, dar doctorul Cristian Andrei a fost mediatorul de această dată. I-a luat pe fiecare dintre cei doi, pe rând, pe canapea, și a încercat să pătrundă dincolo de cuvintele de suprafață. Momentul în care psihologul i-a sugerat adolescentului să-i mulțumească mamei și să-i ceară iertare pentru toate greșelile comise, Luminița a cedat și a început să plângă: "Mi s-a spus că l-am iubit condiționat. Plâng ca o proastă. E aiurea să-și ceară scuze pentru că i se cere. Nu vine natural. M-am luptat multă vreme să-l păstrez pe el lângă mine. Decizia de a-l scutura puțin public și de a veni aici a fost pentru că m-a șantajat emoțional că se duce la presă, că presa nu va putea ascunde moartea lui. Sunt cuvinte dureroase pentru oricine, nu doar pentru o mamă. Problema lui e că nu vrea să plece. El are un program rebel. Îmi spunea că sunt o mamă ceaușistă, comunistă, că nu are nevoie să-l controlez eu, nu mă lăsa în universul lui."

Și David s-a așezat pe canapeaua doctorului, care a încercat să-l facă să se deschidă și să se elibereze de povară. În urma celor spuse de tânăr, s-a putut observa sensibilitatea și faptul că este dependent de mama lui.

david.jpg

david luminita anghel
Nici David nu și-a mai putut opri lacrimile
Foto: captură Kanal D

 

Luminița Anghel consideră tocmai această dependență un lucru care a ajuns prea departe, care o îngrijorează și o face să-și pună întrebări:.

"Cel mai dureros mi se părea că îmi spunea că vrea să fim doar noi doi, să-i elimine pe toți ceilalți din viața mea. În ultimii patru ani s-a răzbunat continuu pe mine. Acum 13 ani, când am divorțat d etatăl al cărui nume îl poartă (Marcel Pușcaș n.r), mi-a spus că se bucură că vom fi doar noi doi", a declarat artista.

Loading...
 
 

Citește și

 • cristi brancu

  Realizatorul tv Cristi Brancu s-a declarat șocat de cele întâmplate în ultimul timp între Luminița Anghel și fiul pe care aceasta l-a adoptat cu mulți ani în urmă, David. Prezentatorul de la "Agentul VIP" a scris un text care poate fi considerat o scrisoare deschisă către David, cel pe care cântăreața l-a luat sub aripa sa protectoare.

 • david fiul luminita anghel scandal

  Luminița Anghel (47 de ani) și fiul ei adoptiv, David (20 de ani), sunt în război. Artista susține că băiatul o șantajează și o terorizează. Aceasta ar fi fost nevoită să-l dea afară din casă, pentru că certurile dintre ei au degenerat.

 • luminita anghel

  A sperat că îşi va aduce fiul adoptiv pe calea cea dreaptă, însă a ajuns la capătul puterilor! Luminiţa Anghel a fost nevoită să-l dea afară din casă pe David după ce discuţiile dintre ei au degenerat şi s-a ajuns la o tensiune de nedescris. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că orice ar face băiatul nu vrea să se întreţină singur, deşi are 20 de ani, şi o şantejează emoţional că o va face de râs în presă.

 • luminita anghel sot

  Luminița Anghel (47 de ani) a devenit o prezență rară în peisajul showbiz-ului autohton. După o carieră de 25 de ani, cântăreața a decis să pună viața de familie pe primul plan. S-a căsătorit cu Silviu Dumitriade acum aproape cinci ani și a născut un băiețel la scurt timp după nuntă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1