Luminița Anghel, despre zvonurile că a vrut să emigreze în America

luminita.jpg

luminita anghel
Luminița neagă că ar fi vrut să emigreze în America din cauza problemelor financiare
Foto: arhivă personală

Luminița Anghel (47 de ani) s-a întors de două săptămâni în țară, după o vacanță de câteva luni în Florida, Statele Unite ale Americii. Deși s-a zvonit că artista ar fi dorit să emigreze pentru că ar avea probleme cu banii și că a fost nevoită să se întoarcă pentru că nu a mai avut concerte în tot acest timp și pentru că soțul ei nu și-ar fi găsit un loc de muncă, ea neagă cu vehemență.

Invitată la „Teo Show”, cântăreața a ținut să clarifice toate zvonurile: „E ridicol, niciodată nu am încercat să plec definitiv peste hotare. Tot ceea ce s-a spus este fals. Soțul meu nu și-a căutat job în America. Am fost acolo în vacanță. Este foarte greu să obții rezidența acolo.”

Impresionată de bunul simț și de felul frumos în care americanii se purtau unii cu alții, Luminița a dorit să stea cât de mult posibil printre ei.

luminita_anghel.jpg

luminita anghel
Luminița și-a făcut și o schimbare spectaculoasă de look
Foto: captură video Teo Show

 

Răutățile de la Eurovision nu au lăsat-o rece, dar Luminița a spus că plecarea în SUA a fost doar o coincidență, că nu a fugit din țară din această cauză.

Totul a pornit de la faptul că soțul ei, Silviu Dumitriade (37 de ani), a publicat un anunț că și-ar vinde anumite bunuri, printre care și o mașină de lux, iar presa a vuit că Luminița și familia ei ar avea probleme cu banii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1