Luminița Anghel, confruntare dură în direct, cu fiul adoptiv: ''Cânt bolnavă să-ți pun mâncare pe masă''

luminita-anghel-si-fiul-sau.jpg

Luminița Anghel s-a certat cu fiul adoptiv în direct
foto: captură Kanal D

Luminița Anghel (47 de ani) a ajuns la capătul puterilor în conflictul cu fiul adoptiv, David (20 de ani). Solista a răbufnit luni seară (19 decembrie), în platoul emisiunii ''Wowbiz'', de la Kanal D, după ce s-a confruntat față în față cu băiatul pe care l-a adoptat de la o vârstă fragedă, Lucrurile între cei doi au degenerat și și-au aruncat din nou cuvintele grele, chiar în prag de Sărbători.

Conflictul între Luminița Anghel și fiul adoptiv, David Pușcaș, părea că s-a încheiat. Din păcate, luni seară, artista a reluat scandalul cu David, pe care îl acuză că nu vrea să-și găsească un loc de muncă, deși are 20 de ani. Mai mult de atât, Luminița Anghel s-a arătat deranjată de faptul că David se plânge că-l neglijează și nu are grijă de el. Aceasta a mai adăugat că o șantajează emoțional, cu toate că ea îl întreține și încearcă să-i ofere un trai decent.

''Vreți să vă spun de ce nu muncește? Vrea să facă televiziune. I-am zis că e foarte greu ce vrea el, știu cu ce se mănâncă televiziunea. Mereu se duce pe la tv și se plânge. Părerea mamei nu contează, doar banii mamei contează. L-am implorat să-și găsească un job. Nu întâmplător a ajuns într-un magazin de încălțăminte, eu i-am aranjat să lucreze acolo. Eu i-am cumpărat tot ce are acum în garsoniera unde locuiește. Plătesc întreținere și toate cheltuielile. Soțul meu nu mi-a zis niciodată de banii care pleacă din casa noastră către David. A zis că nu se duce pe 1000 ron, e prea puțin. I-am zis că sunt oameni care lucrează pe banii ăștia. I-am zis că îl ajut că sunt mama lui, dar vreau să văd și din partea lui că-și dorește cu adevărat acest lucru.

Aceasta a povestit cu lacrimi în ochi prin ce chinuri trece din cauza lui David. De asemenea, solista a mărturisit că băiatul îi vorbește foarte urât.

''M-ai adus în situația asta, să fac declarații. Datorită ție am ajuns aici. N-ai murit de foame din iunie anul acesta. Ești major și trebuie să îți asumi faptele pe care le faci. Vrei să fii vedetă pe spatele mamei. Mama ta îți plătește chiria într-o garsonieră civilizată. Tu te gândești vreo clipă la familia ta, la mama ta, care ți-a dat o șansă la viață. Te-am trimis cu forța la liceu. Îmi defăimezi imaginea, pe care am dobândit-o în peste 26 de ani. Eu mă duc să cânt bolnavă, și cu febră ca să-ți pun mâncare pe masă.''

Mă bagi în mormânt dacă vei mai continua așa. Îmi târâști numele peste tot numai ca să apari la televizor. Îmi este rușine să mai apar în fața oamenilor din cauza scandalurilor pe care le faci la televizor. Ai promis de zece mii de ori de că o vei face pe mama ta mândră. Cum vrei să ai succes? Pe spatele meu, inventând scenarii?

Noi nu contăm, doar tu contezi, o faci de râs pe mama care te-a crescut în fața unei întregi națiuni. Ai trebui să ai demnitate că ai crescut într-o familie de oameni decenți, ai mers peste tot, ai stat numai la hoteluri de 5 stele, iar acum mă șantajezi emoțional că te sinucizi. Te superi că-ți zic adevărul, m-ai adus în situația asta. M-am luptat în instanță să te protejez. Cât să-mi mai faci din tot ce îmi faci acum? Vrei să-ți atingi niște visurile prin șantaj. Eșt agresiv verbal. Sunt tâmpită? Nu ți-a păsat că vin sărbătorile, o să ajung la balamuc. Știi cine e vedeta dintre noi doi? Eu sunt. Dacă vrei să fiu arogantă cu tine'', a declarat Luminița Anghel, în direct la Kanal D.

Deranjat de acuzațiile mamei sale, David a mărturisit că i-a trimis mamei sale mesaje în care o amenința că se va sinucide, iar femeia s-a îndepărtat de el: ''Ne-am certat pentru bani, nu e normal ca un părinte să vorbească așa cu copilul său. Noi nu mai suntem o familie. Întorci pe toată lumea împotriva mea. Eu iar o să primesc mesaje de amenințare din partea fanilor mamei mele. Mă voi descurca de acum înainte, chiar şi cu 1000 de lei pe lună, vreau să termin acest circ. E intimitatea mea cum vorbesc cu mama. O voi lăsa cu familia ei, nu mi se pare corect cum se adresează un părinte propriului copil'', a adăugat David.

Cu toate acestea, David a plâns în momentul în care a fost întrebat dacă își iubește mama: ''O iubesc foarte mult. I-am spus de atâtea ori''.

Loading...
 
 

Citește și