Luciu nu mai vrea silicoane: "Ne se mai poartă, acum îmi doresc un fund sexy"

Nicoleta Luciu şi-a făcut şuviţe blonde

Nicoleta Luciu şi-a făcut şuviţe blonde
FOTO: Arhiva personală

La 34 de ani, Nicoleta Luciu poate să spună că le-a făcut pe toate. Şi-a pus silicoane, a filmat într-o cadă plină cu lapte, a născut tripleţi, a jucat în telenovele şi lista ar putea continua. Acum însă, vedeta vrea o nouă schimbare pentru trupul ei, însă nu mai vrea să umble la sâni ci la o altă parte a corpului.

 Nicoleta Luciu este foarte mulţumită de înfăţişarea ei nu vrea să-şi mai facă nicio modificare de ordin estetic. Cel puţin nu una care să presupună intervenţia medicului.

Bruneta mizează pe sport atunci când vrea să arate bine, iar din acest motiv face înot zilnic. Chiar dacă s-a mutat la

Miercurea Ciuc şi a renunţat pentru o vreme la carieră de dragul copiilor ei, Luciu nu a renunţat la visurile de femeie, căci îşi doreşte să arate bine şi să fie iubită. Şi sănătoasă. Din acest motiv, ea plănuieşte să se opereze la ochi, pentru a scăpa de miopie. De intervenţii estetice nu se mai prune problema, cel puţin deocamdată.

Nu se mai poartă silicoanele, ci fundul bombat. Fac câte trei ore de exerciţii la piscină, cu copiii, aproape în fiecare zi. Încerc să îmi tonifiez fundul astfel. Nu mai vreau silicoane, ci un fund foarte sexy, a la Jennifer Lopez”, ne-a mărturisit Nicoleta Luciu, care de curând s-a transformat, pentru o şedinţă foto, în regretata Amy Winehouse.

  • Luciu a intrat repede în pielea regretatei artiste
    Foto: Gheorghe Chelu
  • Frumoasa brunetă nu vrea să mai audă de operaţii estetice, dar se remodelează prin sport
    Foto: Gheorghe Chelu
  • De curând, Nicoleta s-a mutat la Miercurea Ciuc
    Foto: Gheorghe Chelu
  • Maximize

1/3
Loading...