O super vedetă a rămas în fundul gol pe plajă - FOTO EXCLUSIV

luciufund.jpg

Nicoleta Luciu a oferit, fără să vrea, o privelişte spectaculoasă după ce slipul negru i-a alunecat pe fese
Foto: Alex Muscaliu

Poseidon s-ar fi amorezat sigur de ea! A oferit imagini de neegalat pe litoral, în weekend. Aflată la plajă în staţiunea Mamaia, sexoasa vedetă aproape că a rămas în fundul gol, după ce slipul negru i-a alunecat de pe fese. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Nicoleta Luciu aşa cum doar Zsolt o vede acasă!

Meteorologii au anunţat  vreme rea în Constanţa, însă apariţia pe plaja din Mamaia a Nicoletei Luciu a alungat orice urmă de nor şi de furtună! Au trecut mai bine de zece ani de la ultima apariţie în Playboy a sexoasei brunete, mai exact din 2010 românii nu şi-au mai clătit retina cu Luciu în pielea goală, însă fotoreporterii Click! au reuşit, weekend-ul trecut, să le îndeplinească dorinţa. Sâmbătă după-amiază, aceştia au surprins-o pe una dintre cele mai sexy mămici din România. 

luciubust.jpg

Nicoleta a avut grijă ca sutienul să-i acopere bustul generos

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, puţin demodat având în vedere cupa sutienului potrivită unei doamne de vârsta a treia, şi cu părul strâns în coc, Nico s-a jucat în nisip cu tripleţii ei în vârstă de trei ani, Kim, Karoli şi Kevin.

luciutripleti.jpg

Sexoasa mămică s-a jucat cu tripleţii

Cei patru s-au distrat cu un băţ în nisip până când mişcările Nicoletei au devenit prea bruşte pentru slipul alunecos. Chiloţeii au luat-o la fugă de pe fesele-i rotunde, lăsând-o pe doamna Zsolt cu jumătate din posterior dezvelit. 

După câteva clipe, vedeta şi-a dat seama ce se întâmplă şi a luat măsuri. Ce spun specialiştii despre silueta Nicoletei? Este una de invidiat, dar ar fi loc şi pentru câteva mici retuşuri. Trecerea timpului şi cele două naşteri şi-au pus amprenta pe anumite zone, iar bisturiul esteticianului ar fi potrivit.

yousef.jpg

Dr. Youssef Chawi

„Pot să spun că Nicoleta ar avea nevoie de mici intervenţii în zona şoldurilor şi interiorul coapselor. O lipoaspiraţie de ultimă generaţie ar fi foarte potrivită şi are rezultate pe termen lung. Ultrasunetele distrug celulele adipoase, iar grăsimea transformată în lichid se extrage în totalitate. Avantajul este că pielea din zona respectivă nu se lasă, ci se întinde lăsând un aspect tineresc”, ne-a spus medicul etsteician Youssef Chawi, de la Clinica Arcalife. 

Nicoleta a pozat de şase ori goală

A devenit un simbol al revistei pentru bărbaţi. Fostă Miss, Nicoleta Luciu a fost pe coperta revistei de cele mai multe ori, prima dată expunându-şi formele la vârsta de 20 de ani. 

playboy1.jpg

Nicoleta Luciu a stârnit imaginaţia bărbaţilor, în urmă cu 10 ani, în pictoriale incendiare
foto: Playboy

A încasat onorarii fabuloase, însă pretenţiile brunetei nu l-a împiedicat pe Dan Boerescu să o pună de şase ori pe coperta revistei. Acum, la 33 de ani, Nicoleta Luciu a reuşit să-şi păstreze eticheta de cea mai sexy vedetă din România, în ciuda faptului că este mămica a patru copii: Zsolt jr,  de 6 ani, şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly, de aproape 3 ani. La scurt timp după naştere, nemulţumită de sânii lăsaţi, Luciu şi-a făcut implanturi mamare. Şi-a manifestat dorinţa de a poza din nou în revista pentru bărbaţi, însă nu a primit suma pe care a solicitat-o.   

palyboy2.jpg

foto: Playboy

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1