Lucian Mîndruţă, poreclit în copilărie „domnul boţoroagă”

mindruta_la_radio.jpg

Lucian Mîndruţă a povestit despre copilăria lui la Europa FM
Lucian Mîndruţă a povestit despre copilăria lui la Europa FM

Când era mic, Lucian Mândruţă era o fire foarte independentă. Răsfăţat nevoie mare, pentru că era singurul nepot din familie, făcea şi multe năzbâtii, motiv pentru care toată lumea îi spunea „domnul boţoroagă”. Dezvăluirea a fost făcută chiar de mama jurnalistului, în direct la Europa FM.

Provocat în emisiunea de la radio să vorbească despre copilăria sa, Mîndruţă a mărturisit că provine dintr-o familie monoparentală, părinţii săi divorţând pe când avea doar 4 ani, şi că nu avea o situaţie materială foarte bună. A lucrat ca paznic de noapte la Uzina 23 August, iar în timpul zilei traducea ştiri pentru AM Press. „Nu eram dintr-o familie de oameni bogați sau conectați, mama era asistentă medicală, lucra la spital și nu lua șpagă. Am priceput de mic ce situație avem. Nu era doar că nu aveam bani, dar era și mama bolnavă de inimă, erau nopți în care alergam prin cartier după medicamentul ei”.

Mama jurnalistului a intrat şi ea în direct şi a recunoscut că fiul ei, chiar dacă era răsfăţat şi făcea multe prostii, era în acelaşi timp şi serios, când trebuia. „Când a înțeles ce situație avem îmi spunea să nu mă bazez pe nimeni, numai pe ce pot să fac eu”, a povestit mama, care i-a transmis fiului ei să nu o dezamăgească niciodată.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1