Lovitură pentru fiul lui Iovan, după ce a câștigat procesul pentru casa tatălui

Un război fără sfârşit, aşa pare lupta pe care o duc femeile din viaţa lui Adrian Iovan ! Nici acum când are o hotărâre dată de magistraţi, băiatul regretatului pilot nu poate să intre în vila tatălui situată în Otopeni. Motivul? Mihaela Steriu ar refuza să-i dea cheile casei.

Din ianuarie 2014, când Adrian Iovan a dispărut în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, băiatul pe care-l are cu Romaniţa nu s-a putut bucura deloc de amintirile pe care i le-a lăsat în casa din Otopeni. Doar Max, căţelul care i-a ţinut companie pilotului, a putut fi recuperat.

2-bd-dum-5.jpg

Mihaela Steriu continuă lupta în instanţă

Şi, asta pentru că medicul Mihaela Steriu, fosta iubită a comandantului de aeronavă, le interzice cu desăvârşire moştenitorilor lui Iovan să intre în casa părintească. Doctoriţa a ţinut cu dinţii să obţină tot imobilul, însă în aprilie, judecătorii au hotărât ca vila din oraşul ilfovean Otopeni, situată pe strada care îi poartă numele pilotului, să fie împărţită în două. Băiatul lui Iovan să primească parterul casei din Otopeni şi terenul aferent, în valoare de 380.463 de lei, iar doamna Steriu să rămână cu etajul vilei şi terenul aferent, în valoare de 449.858 de lei. 

Culmea, cu decizia în mână, moştenitorul de drept tot nu poate să intre în casă!  ”Doamna Steriu refuză să-i dea lui Albert cheile de la casa tatălui său. Am îndoieli că băiatul va intra prea curând acolo, chiar dacă magistraţii au dat o hotărâre fermă, pentru că acea femeie va recurge la tot felul de tertipuri să prelungească procesul şi să blocheze intrarea lui Albert. Deocamdată se aşteaptă motivarea, dar mai mult ca sigur, Steriu va contesta. Probabil că peste vreun an, doi, moştenitorul lui Iovan va reuşi să deschidă uşa acelei case”, ne-au spus surse din apropierea Romaniţei Iovan. 

2-bd-dum-2.jpg

Romaniţa Iovan alături de fiul ei, Albert (9 ani)

În ciuda faptului că Albert suferă enorm pentru că nu-şi poate petrece timpul în casa tatălui, Romaniţa nu-şi pierde încrederea că fiul ei îşi va primi partea lui de moştenire. ”Indiferent când se va termina acest proces, Albert nu are cum să piardă. Atunci când se va da o decizie definitivă, Romaniţa va putea apela inclusive la executor  pentru a putea intra în posesia parterului vilei din Otopeni”, a conchis aceeaşi sursă. 

Scosese vila la vânzare înainte de accidentul din ianuarie 2014

2-bd-dum-4.jpg

Iovan s-a prăbuşit cu avionul în ianuarie 2014

După ce a divorţat de Romaniţa, în anul 2008, Adrian Iovan s-a mutat într-o vilă în Otopeni. În august 2013, înainte cu cinci luni să-şi piardă viaţa în accidentul aviatic (n.r. produs în ianuarie 2014), el a fost forţat să o scoată la vânzare. Astfel, pentru vila cu şapte camere, patru băi, piscină exterioară încălzită, a cerut 260.000 €. “Se vinde cu absolut tot ce are în ea, de la maşini de spălat vase şi de rufe până la televizoare, fier de călcat sau maşină de tuns iarba”, spunea atunci Adrian Iovan. Banii din vânzare, urma să-i împartă.  “Sunt coproprietar al acestei case şi s-a dorit vânzarea a jumătate din ea. Evident că eu nu am putut să cumpăr restul şi am fost nevoit să accept şi vânzarea jumătăţii mele”, spunea pe-atunci Iovan, însă coproprietarul pare să fi fost chiar Mihaela Steriu. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Vor locui în aceeaşi casă! La mai bine de doi ani de la moartea lui Adrian Iovan, judecătorii au decis ca fosta soţie, Romaniţa Iovan, şi fosta iubită a pilotului, Mihaela Steriu, să împartă vila şi terenul de la Otopeni.

  • Tristeţe şi revoltă, asta simte de doi ani Romaniţa Iovan, de la accidentul cumplit în care a murit fostul ei soţ. Sâmbătă (16 ianuarie), va merge împreună cu fiul lor la locul tragediei pentru a organiza un parastas. Ieri a dus o nouă rundă a bătăliei pe casa din Otopeni cu fosta iubită a lui Adrian Iovan.

  • Adrian Iovan

    Ancheta în cazul accidentului aviatic din Apuseni, din 20 ianuarie 2014, a fost finalizată şi, ieri, Centrul de Investigaţii pentru Siguranţa Aviaţiei Civile a prezentat concluziile.

  • romanita iovan copil albert

    Romanița Iovan (50 de ani) este o mamă foarte mândră. Fiul ei și al regretatului pilot Adrian Iovan, care a murit anul trecut într-un accident aviatic în Munții Apuseni, a câștigat locul al treilea la un concurs de scrimă. Romanița a ținut să se laude cu el pe internet și a publicat un mesaj înduioșător.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1