Lovitura dată de Antena 1 concurenței

moro12-13-vedete-1.jpg

Cătălin Moroşanu a fost desemnat ”Regele junglei”, pe 9 martie 2015. Dar, ca să ajungă în posesia acestui premiu, el a răbdat de foame, timp de trei săptămâni: s-a întors în ţară cu 10 kg mai slab

Antena 1 a dat startul pregătirilor pentru cel de-al doilea sezon al concursului ”Şerifi de România”, astfel că negocierile la sânge cu 12 nume sonore sunt în toi. Printre viitorii concurenţi se numără luptătorul Cătălin Moroşanu, dar şi Dorian Popa, colegul lui de suferinţă de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV).

Lupta pentru audienţă dintre Antena 1 şi PRO TV e din ce în ce mai dură. Ambele posturi tv se spionează şi, cum face unul o mişcare inteligentă şi înregistrează audienţe-record, hop şi rivalii. Bătălia mare este, evident, pe vedetele de categoria A. Se lucrează de zor la emisiunile estivale, iar Antena 1 se concentrează acum pe show-ul ”Şerifi de România”, care anul trecut a înregistrat în jur de 6% rating.

popa12-13-vedete-9.jpg

Dorian Popa a plâns, adesea, la probele de mâncat gândaci şi lăcuste. A prins şi finala, dar a pierdut în faţa lui Moroşanu

Câteva vedete sunt deja încântate de proiectul care le va băga în buzunar sume frumuşele, în jur de 1.500 € pe săptămână, timp de 40 de zile de filmări, sub cerul liber. Premiul de 10.000 € este tentant şi pentru doi foşti concurenţi de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), Cătălin Moroşanu (31 de ani), desemnat anul trecut ”Regele junglei”, dar şi pentru Dorian Popa (28 de ani).
Ambii au trecut prin dura experienţă a junglei, cu meniul sărăcăcios, format din o lingură de orez şi câteva boabe de fasole, dar şi cu patul aşezat sub cerul liber. Despre probe, ce să mai vorbim, căci au fost nevoiţi să mănânce rât de porc, testicule de taur şi maţe de struţ. Dar şi gândaci şi lăcuste. Au slăbit 10 kg, dar au primit felicitări din partea PRO TV, pentru că prestaţia lor a adus postului audienţe neaşteptate, o medie de 14% rating. Se gândesc că mai rău decât concursul din Africa de Sud nu se poate, aşa că se familiarizează cu regulamentul concursului care se va filma începând din august, în ţară, la munte şi la mare, dar şi peste graniţă, în locuri mai sălbatice. Prezentatorul show-ului rămâne tot zbirul Dan Negru (45 de ani), care le pregăteşte participanţilor marca VIP probe de perspicacitate, îndemânare, dar şi de supravieţuire în pădure. Dar, şi el va munci ca un rob, căci, în paralel cu acest concurs, va filma şi ”Te pui cu blondele?”.

La întoarcea din infern au lansat piesa «Lasă cucu-n pace»

sobo12-13-vedete-5.jpg

Martie 2015. Moroşanu era să clacheze în groapa cu şobolani

Luptătorul Cătălin Moroşanu s-a descurcat onorabil la show-ul de la PRO TV, însă, la una dintre probe era să clacheze. Şi-a dorit să obţină cele şapte porţii de mâncare pentru colegii lui, astfel că a rezistat eroic, timp de şapte minute, într-un mormânt plin cu apă, în care mişunau zeci de şobolani.

clip12-13-vedete-8.jpg

Mai 2015. Videoclipul le-a adus milioane de vizualizări, pe internet

Ca să se încurajeze singur, căci intrase în panică, el a început să cânte: ”Lasă cucul în pace! Aoleu, lăsaţi-mi cucul în pace”. La revenirea de jungă, el a filmat, alături de Dorian Popa şi de Ruby, piesa ”Lasă cucu-n pace”, care a adunat, pe internet, 21 de milioane de vizualizări.

Vladimir Drăghia şi-a încercat norocul la ambele concursuri

draghia12-13-vedete-3.jpg

Vladimir Drăghia a scăpat de datorii după ce a câştigat premiul de 10.000 €

Burlacul Vladimir Drăghia (34 de ani) a muncit ca un rob, anul trecut, nu de alta, dar avea nevoie disperată de bani, pentru a-şi achita o datorie de 5.000 € la proprietara casei în care era chiraş. Dacă în martie 2015 la ”Sunt celebru, scoate-mă de aic!” n-a rezistat decât câteva zile, iată că, în august, la ”Şerifi de România”, a ieşit câştigătorul premiului de 10.000 €. Cu siguranţă, scurta experienţă din jungla africană l-a ajutat să suporte mai uşor probele din Deltă şi din Bucegi, unde a trebuit să se gospodărească singur şi să doarmă în frig şi ploaie.
Loading...