Lori și Andreea Marin, cât tupeu la decolteu! Cu sânii la vedere, în bluze transparente

loredana-groza-sani.jpg

loredana groza
Cu asenenea decolteu, puțini o vor privi în ochi pe Loredana atunci când va juriza
foto: PRO TV

Andreea Marin (44 de ani), Loredana Groza (48 de ani) și Mihaela Rădulescu (49 de ani) au intrat, parcă, într-un competiție a sutienelor. Coincidență sau nu, în ultima vreme, toate cele trei dive pozează în bluze transparente, cu nasturi descheiați, încât ochii privitorului nu cum să nu alunece în zona sânilor.

Rare sunt ocaziile în care trei dintre cele mai importante vedete de televiziune din România se expun atât de sexy, în același timp. Iată că Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii “Ferma” (PRO TV), Loredana Groza, care acum filmează în Varșovia pentru “Cântă acum cu mine” (PRO TV), și Andreea Marin, momentan liberă de contract în TV, dar cu multe alte proiecte, au intrat parcă într-o competiție pe rețelele sociale. Iar fanii sunt în delir.

andreea-marin-sani.jpg

andreea marin
Andreea Marin are sâni fermi și naturali
foto: arhivă personală/Instagram

Dacă de la Mihaela Rădulescu primim constant poze sexy, căci diva de la Monaco este dezinhibată și mândră de corpul ei, iată că surpriza vine de la Andreea Marin, care în ultima vreme cam “uită” să își închidă nasturii la cămăși. A mers recent în emisiuni TV, la “Vorbește lumea” și la “Prietenii de la 11”, iar ambele apariții au atras atenția fanilor. “Andreea, folosești push up la sâni?”, a întrebat un fan curios, care i-a apreciat o fotografie pe Instagram. Răspunsul Andreei Marin a fost categoric: “NU”, semn că nu are nevoie de artificii pentru acest bust voluptuos.

mihaela-radulescu.jpg

mihaela radulescu
Așa iese Mihaela Rădulescu la cină cu Felix
foto: arhivă personală

Rivala de-o viață a Andreei Marin, Mihaela Rădulescu (nș.r. ambele au fost căsătorite cu Ștefan Bănică), apare acum pe rețelele sociale îmbrăcată până în gât, căci la “Fermă” este ger, însă înainte nu exista postare în care să nu-și expună fie un decolteu, fie un minijup. Cu puțin timp în urmă, diva ni le-a arătat pe amândouă: a ieșit la masă, cu iubitul Felix Baumgartner, îmbrăcată cu o fustă de-o palmă, un maiou subțire și cizme peste genunchi.

Loredana Groza este și ea făcută pentru apariții dezinhibate, doar nu degeaba este poreclită Madonna României.

loredana.jpg

loredana groza
Loredana Groza știe cum să ridice audiența

Lori se află acum în Varșovia, Polonia, unde filmează pentru emisiunea “Cântă acum cu mine”, care va începe în curând la PRO TV. Click! îți prezintă primele poze cu diva pe platourile de filmare și trebuie să recunoaște că, la 48 de ani, solista arată senzațional. Ținuta mov, cu bluza transparentă și sutienul cu două numere mai mici, va urca, mai mut ca sigur, procentele de audiență.

 

Citește și:

Până unde a mers Loredana ca să-și facă fața ca la 18 ani. «Afişezi ceva ireal», i-au zis fanii

Răduleasca sfidează gerul, defilând cu sânii la vedere și cu geantă de 20.000 de euro pe braț

 

Loading...

Citește și

  • Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) se simte ca peştele în apă în relaţia cu Felix Baumgartner (48 de ani), căci sunt amândoi la fel de deschişi, nonconformişti şi puşi pe şotii.

  • andreea marin bruneta

    Andreea Marin este una dintre vedetele de la noi din țară care au foarte mare grijă de imagine ape care o afișează în public, cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, deși este mai tot timpul machiată și aranjată impecabil, ”Zâna Surprizelor” a dat publicității o fotografie care i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1