Calcă pe urmele Loredanei. Ce decolteu obraznic au Cristina Spătaru şi Andreea Bănică

12_1.jpg

Loredana Groza are cu ce se lăuda şi la 50 de ani

Loredana Groza a lăsat acum o lună tot showbizul cu gura căscată datorită unui decolteu mult prea obraznic. Divele îi urmează acum exemplul şi se mândresc cu formele lor generoase, naturale sau siliconate.

Orice este posibil, chiar şi ca Loredana Groza, la aproape 50 de ani, să schimbe moda în showbiz. A fost de când se ştie o curajoasă, iar experimentele artistice reuşite au ajutat-o să devină diva din prezent. Solista s-a relansat luna trecută cu piesa „Dependenţa mea”, o colaborare cu trupa Voltaj. Însă elementul care a atras atenţia a fost nu noua melodie, ci decolteul ei adânc până la buric. Lori a spus că nu are silicoane şi a ţinut primele pagini doar cu asta, iar piesa a fost promovată de la sine, adunând în trei săptămâni peste 250.000 de vizualizări pe YouTube. Şi cum toate vedetele sunt dornice de atenţia fanilor, au folosit aceeaşi reţetă, în speranţa că vor atrage priviri şi like-uri pe conturile sociale.

12_2.jpg

Cristina Spătar (47 de ani) şi-a mărit bustul după divorţ

Cristina Spătar (47 de ani) cântă din 1998, însă s-a retras pentru o vreme din muzică pentru a se dedica familiei. După un mariaj cu probleme şi un divorţ în urma căruia a rămas să crească doi copii, artista a revenit pe scenă, iar în paralel se ocupă de un atelier de croitorie. Regina R&B este posesoare de silicoane pe care şi le-a pus în 2016. A ales o măsură impresionantă, iar asta se poate observa cu ochiul liber din ţinutele foarte sexy pe care le poartă acum. 

Au strâns zeci de mii de aprecieri

12_5.jpg

Loredana Chivu (29 de ani) are patru operaţii de implant mamar

Loredana Chivu (29 de ani) a fost asistentă tv şi este animatoare şi fotomodel de succes. Şi ea a recurs la implanturile cu silicon, iar de atunci a pozat mereu sexy. Când a văzut-o însă pe tiza ei, Lori, că îşi permite un decolteu atât de generos la aproape 50 de ani, s-a gândit că această ipostază ar prinde-o bine şi pe ea. Într-adevăr, sânii uriaşi ai Loredanei Chivu de abia stau în rochiile foarte decoltate pe care le poartă în ultima vreme.

12_6.jpg

Andreea Bănică (41 de ani) susţine că nu are operaţii estetice

Andreea Bănică (41 de ani) susţine că este naturală din cap până în picioare. Un motiv bun să îşi lase pieptul generos la vedere, să crape de invidie cele care s-au operat ca să aibă ce arăta. Fără emoţii, solista a pozat cu decolteuri adânci şi a umplut conturile de socializare cu imagini sexy.

12_4.jpg

Lora (37 de ani) a devenit mai îndrăzneaţă, în ultima vreme

Lora (37 de ani) este o altă solistă de bustul căreia nu s-a atins nici un medic estetician. Nu sunt sâni din categoria celor care să ţâşnească din rochii, însă sunt foarte sexy şi se potrivesc perfect personalităţii puternice a solistei.

12_66.jpg

Ramona Olaru (30 de ani), un exemplu de curaj

Asistenta de la Antena 1 Ramona Olaru (30 de ani) este frumoasă de la Mama Natură, dar ea a vrut să fie perfectă. Aşa că a trecut pentru mici „retuşuri” pe la estetician, de unde a plecat cu talia mai subţire şi cu bustul mai proeminent. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1