Lorelai Moșneguțu, imagini emoționante din prima zi de școală

lorelai_2.jpg

lorelai modnegutu romanii au talent
Lorelai Moșneguțu a trecut în clasa a VIII-a
Foto: Facebook

După ce la începutul verii a uimit o țară întreagă cu vocea sa angelică și a câștigat „Românii au talent”, Lorelai s-a întors la școală și este pregătită să facă față în continuare provocărilor zilnice. Ea a trecut în clasa a VIII-a și a publicat câteva imagini în care apare alături de colegii săi.

Lorelai Moșenguțu a dovedit tuturor că dizabilitatea sa fizică nu a împiedicat-o să-și atingă visul de a-și depăși condiția, să lupte împotriva destinului potrivnic și să atingă performanța artistică, la fel ca oricare alte persoane care nu au avut în cale obstacolele sale.

lorelai modnegutu romanii au talentZoom
Lorelai Moșneguțu, în prima zi de școală
Foto: Facebook

Curajoasă și hotărâtă ca întotdeauna, Lorelai este pregătită să parcurgă noul an șoclar, mai ales că este ultimul din perioada gimnazială, în vara lui 2018, urmând să dea tezele unice.

„Prima zi de școală! Bine te-am găsit clasa a VIII-a! Mult succes tuturor în noul an școlar!, a scris câștigătoarea „Românii au talent” pe contul său de Facebook.

lorelai modnegutu romanii au talentZoom
Lorelai este pregătită să parcurgă noul an școlar, ultimul din perioada gimnazială
Foto: Facebook
loading...

Citește și

  • lorelai modnegutu romanii au talent

    Lorelai Moșneguțu (14 ani) a realizat probabil cel mai emoționant moment din sezonul 7 al emisiunii „Românii au talent”. Fetița fără mâni, care poate cânta la pian cu picioarele și are o voce de înger, a impresionat o țară întreagă cu talentul său, în timp ce condiția sa fizică specială ne dă o adevărată lecție de viață.

  • andra lorelai mesaj romanii au talent

    A impresionat o ţară întreagă cu vocea ei, iar Andrei i-a intrat adânc la inimă. Lorelai Moşneguţu, fata fără mâini, dar cu calităţi vocale remarcabile, a oferit un spectacol de vis în finala "Românii au talent" de vineri seară de la Pro Tv. A fost votată de public şi a plecat acasă cu marele premiu de 120.000. Cei patru juraţi au rămas şi ei aproape fără cuvinte în faţa prestaţiei adolescentei.