Lorelai Moșneguțu este în doliu. Ce mesaj a transmis fetița fără mâini

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lorelai Moșneguțu a publicat un mesaj de condoleanțe pentru prietena ei care și-a pierdut mama. Lorelai era apropiată familiei, mergeau în vacanțe la mare, iar vestea că femeia s-a stins din viață, a întristat-o mult.

Deși în ultima vreme a avut parte de multă fericire, îndeplinindu-și unele dintre cele mai mari vise, fetița fără mâini care impresionat o țară întreagă la Românii au talent trece prin momente triste alături de o prietena bună de a ei.

"Iubită Sandra, sunt alături de tine în greaua suferinţă de a o pierde pe minunata doamnă Ruxy, pe care nu pot să o concep ca un lucru firesc atâta vreme cât vara trecută eram cei mai fericiţi, distrându-ne în vacanţa la mare. Dar fii convinsă că din îngerul de pe Pământ care te iubea necondiţionat, mama ta este acum îngerul din Cer care îţi veghează paşii de acolo de Sus cu şi mai multă dăruire. Sincere condoleanţe ţie şi tatălui tău!", a scris Lorelai Moşneguţu pe Facebook.

Lorelai și mama ei s-au mutat în București într-un apartament de două camere, cumpărat din banii câștigați de fetiță la Românii au talent, iar de atunci trăiește un vis devenit realitate. Își dorea foarte mult să se mute la București, iar în urmă cu câteva luni s-au mutat în zona Popești Leordeni din București. 

„Mi-am făcut dormitorul exact cum am vrut. Cu poze cu mine mică. Am făcut primul meu Crăciun aici, în acest apartament. prin octombrie am găsit apartamentul, după patru apartamente vizionate”, a explicat Lorelai Moșneguțu pentru ProTv.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5