Lorelai, jignită fără milă. Mirabela Dauer: «Nu e vina noastră că te-o fătat mă-ta»

20229774_1378091895644065_4498015450304263385_o.jpg

Mirabela Dauer i-a luat apărarea lui Lorelai și l-a pus la zid pe internautul care a jignit-o pe câștigătoarea ”Românii au Talent”, sezon 7
foto: Facebook

Lorelai Moșneguțu a impresionat o țară întreagă cu vocea și abilitățile sale la ”Românii au Talent”, concurs pe care l-a și câștigat. Copilul-înger fără mâini a fost ținta un jigniri usturătoare, cu care nimeni nu ar trebui să dea piept, iar Mirabela Dauer, artista care a rămas impresionată de talentul fetei, s-a sesizat și i-a luat apărarea pe pagina ei de Facebook.

Câștigătoarea ”Românii au Talent” a fost jignită în ultimul hal de un adolescent pe internet. Aceasta a fost acuzată că a câștigat concursul de talente din mila oamenilor și a juriului și nu datorită talentului cu care a uimit o țară întreagă.

flavius.jpg

Internautul a jignit-o în ultimul hal pe câștigătoarea concursului de talente ”Românii au Talent”
foto: Facebook

cosma_1.jpg

Flavius a acuzat-o pe Lorelai că a câștigat concursul din milă și nu datorită talentului ei
foto: Facebook

Mirabela Dauer, marea artistă care a rămas plăcut impresionată de Lorelai, atât din prisma talentului incontestabil, cât și din prisma a ceea ceeste ea ca om și caracter, a sărit în apărarea acesteia și a publicat un mesaj usturător la adresa internautului frustrat.

„Mi s-a zburlit sufletul de mânie și revoltă.
Un nimeni care se ascunde pe facebook sub numele de Flavius îndrăznește să jignească unul din cei mai frumoși oameni pe care Dumnezeu mi l-a scos în cale – LORELAI MOȘNEGUȚU.
Un copil cu suflet de aur, un copil care nu cunoaște răutate și care răspândește bucuria doar privindu-mă.
E adevărat că a venit pe pământ fără mâini dar cu dragoste pentru oameni infinită.
Ție, neînsemnate Flavius la ce îți folosește că ai două mâini… să te ții de cap poate să nu se rătăcească singurul neuron dacă îl ai și pe ăla.
O cunoști tu pe fata asta?
Ești tu în măsură să judeci?
Te îneacă frustrarea și nu ai altă variantă să te salvezi decât aruncând cu venin?
Hai să-ți spun eu ceva… nu o merităm pe fata asta.
E o lecție pentru noi toți.
Ea nu știe să urască, nu ar putea niciodată să jignească, nu are nici un gând rău.
Pentru mine este o lecție de iubire, de ambiție și de corectitudine.
Și încă ceva îți mai spun, oricum ți-am dat extrem de multă atenție… nu Lorelai are un handicap, noi suntem handicapați că nu suntem capabili să prețuim ceea ce Dumnezeu ne-a dat.
Iar tu în mod special ai un handicap grav – îți lipsesc mintea și sufletul ceea ce te condamnă la o viață fără însemnătate.
Și ca să folosesc vorbele tale „nu e vina noastră că te-o fătat măta” fără creier.
Vezi-ți de viață ta în mizeria în care ai ales să te lăfăie.
Lorelai merită cu siguranță să câștige Românii au talent. Pe lângă glasul minunat are talentul de a ne învăța pe noi să prețuim viața…”, a scris Mirabela Dauer pe pagina ei de Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

  • Fericirea micuţei Lorelai Moşneguţu (14 ani), de vineri seară, când a câştigat cea de a şaptea ediţie a show-ului “Românii au talent” şi marele premiu de 120.000 de euro, a venit la pachet cu o torenţială de nemulţumiri din partea internauţilor. Aceştia au dezbătut aprig clasamentul, menţionând că trupa “Ok World Wide” ar fi meritat primul loc, nicidecum Lorelai, care a fost mai degrabă un caz social, decât un real talent.

  • S-a născut fără mâini şi fără femur la ambele picioare, e numai de-o şchioapă, însă Dumnezeu a pus în ea tot talentul, optimismul şi forţa cu care prea puţini dintre noi se pot lăuda. Vorbim despre Lorelai Moşneguţu, fetiţa de 14 ani care vineri seara a câştigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent” (Pro TV).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1