Loredana se întoarce la PRO TV, la o nouă emisiune! Cine va fi prezentator

loredana-se-intoarce-la-pro-tv.jpg

Loredana Groza
Loredana se întoarce la PRO TV din primăvara anului 2019
foto: PRO TV

Plecarea de la „Vocea României” nu a însemnat şi plecarea din PRO TV pentru Loredana Groza. Solista a primit pe mână un nou proiect grandios, este vorba despre show-ul „All Together Now”, care va debuta în primăvara anului 2019. Emisiunea are 100 de jurați, iar alături de Lori îl vom vedea şi pe simpaticul Cabral.

Loredana se întoarce la Pro TV! Postul din Pache Protopopescu a anunţat că a achiziţionat un nou show-eveniment, dedicat întregii familii, „All Togheter Now”, care va începe de anul viitor, cu Loredana (48 de ani), lidera juriului, şi Cabral (41 de ani) pe post de prezentator.

Care este formatul emisiunii „All Together Now”

Loredana se întoarce la Pro TV, după cele 7 sezoane de la “Vocea României”, cu un alt format internaţional. “All Together now” a fost difuzată prima dată de BBC în Marea Britanie, după care a fost achiziționată de nouă țări, printre care Brazilia, Australia și de alte țări din Europa. Acest format a fost creat de Remarkable TV, parte din Endemol Shine Group. 100 de specialiști în muzică sunt cei care decid soarta participanților din această competiție, aşa că am putea spune că emisiunea are 100 de juraţi.

cabral.jpg

Cabral
Cabral va fi prezentator

Fiecare concurent care intră pe scenă face tot posibilul să aducă alături de vocea lui cât mai multe voci din cele ale juraților. Aceste voci, care cântă împreună cu el, reprezintă scorul fiecăruia. Cel care obține cel mai bun scor merge direct în marea finală, în timp ce pentru cel de-al doilea loc se vor lupta ocupanții locurilor doi și trei, care vor cânta încă o piesă.

Loredana, unul dintre cei mai experimentați artiști din România, cu o carieră vastă în muzică și în televiziune, va conduce grupul celor 100 de jurați, iar Cabral va fi prezentatorul acestei emisiuni.

Dar Lori nu va şoma până când vor începe filmările, căci are agenda plină. Îşi va promova în continuare musical-ul „Mamma Mia”, din care face parte, dar şi duelul muzical pe care îl are cu Grasu XXL pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă! „De când mă știu mi-au plăcut provocările și-am încercat să fac lucrurile diferit față de restul lumii, într-un mod care să mă reprezinte. Îmi doream de multă vreme să colaborez cu Grasu XXL. Acum am ocazia, într-un show cu multe provocări și de-o parte, și de alta. Abia aștept, știu sigur că pentru spectatori va fi super-distracție. Și pentru noi, cei de pe scenă. Vi-l imaginați pe Grasu XXL interpretând un cântec de-al meu?!”, a spus Loredana. Însă până atunci, solista va fi plecată în perioada 1-3 noiembrie în Dubai, unde a fost invitată să susţină câteva concerte. Solista îşi va continua showurile şi în ţară, va merge să predea ore de canto la „Atelierul de voce şi muzică”, pe care îl deţine, şi va pune la punct detaliile pentru show-ul din primăvară, de la Sala Palatului. „Loredana va mai avea o surpriză pentru fani în câteva zile. Momentan se ţine totul secret. În ianuarie va începe şi filmările pentru noul show de la Pro TV”, ne-a spus o sursă apropiată solistei.

Loading...

Citește și

  • loredana adi despot

    Suspansul continuă la Vocea României. După ce Loredana şi Adrian Despot au părăsit show-ul, antrenori noi îşi fac apariţia la competiţia vocilor. Până în acest momeet se ştie că Irina Rimes îi ia locul Loredanei, iar Tudor Chirilă, câştigător de trei ori al concursului de talente, va rămâne în scaunul de jurat.

  • După plecarea Loredanei și a lui Adi Despot din juriul de la Vocea României, multe negocieri au avut loc pentru a înlocui lipsa celor doi artiști. Astfel, alături de Smiley și de Tudor Chirilă, care și-au păstrat locurile pe scaunele roșii ale emisiunii, cele două cântărețe care au semnat contractul cu cei de la Vocea României sunt Irina Rimes-informație deja știută- și Andra!