Loredana a sărutat pe buze o concurentă la "Vocea României"

f12-3-neata-1.-2col-ion-barbu.jpg

Tânărul din Chişinău a ajuns în echipa lui Smiley
Citeste tot despre: 

Ion Barbu din Chişinău a fost revelaţia serii vineri, la “Vocea României”. Concurentul care a impresio­nat-o pe Andra cu vocea sa formidabilă în sezonul cinci „Românii au talent” a venit şi acum pe scena de la Pro TV. A cântat din spatele cortinei şi a reuşit să-i cucerească pe toţi cei patru juraţi.

Ion, sau Johnny, cum îi zic prietenii, are doar 22 de ani şi este o cunoştinţă mai veche de-a lui Smiley. Anul trecut, tânărul a participat la “Românii au talent” şi a impresionat-o foarte mult pe Andra. ”Eşti unul dintre favoriţii mei, vino, măi, să te pupe mama”, i-a spus soţia lui Cătălin Măruţă, însărcinată atunci în şapte luni cu Eva Maria. Ion s-a grăbit să meargă la jurată şi să-i pupe burtica. Andra l-a trimis atunci direct în semifinale, iar mai apoi concurentul a ajuns până în finală. Smiley a pus de atunci ochii pe el, mărturisind că ar vrea să colaboreze. Dorinţa i s-a împlinit acum. 

Vineri seara, Ion a cântat din spatele cortinei melodia „Say something”, timp în care juraţii încercau să-şi dea seama dacă aud voce de fată sau de băiat. Concurentul a reuşit să întoarcă toate cele patru scaunele, iar când cortina a căzut, juraţii au realizat că îl cunosc pe Ion. Loredana a încercat să-l ia în echipa ei făcându-i o promisiune: „Dacă alegi echipa mea, la dueluri o să cânţi tu în ambele roluri şi atunci o să mergi sigur mai departe”. Dar lupta nu a durat foarte mult. Extrem de emoţionat, concurentul şi-a exprimat rapid opţiunea: „Eu de foarte mult timp visez să ajung la cineva în echipă. Nu ştiu de ce, dar pe Smiley îl consider cel mai aproape”. 

Artistul a absolvit Liceul de muzică ”Ciprian Porumbescu” din Chişinău şi Academia de Muzică şi Arte Plastice. Prima sa apariţie pe scenă a fost la opt ani, deşi a început să cânte de la trei ani, iar acasă are o adevărată colecţie de premii muzicale. Şi-a încercat norocul şi la ”Moldova are talent”, însă n-a reuşit să-i impresioneze pe juraţi.

Loredana a sărutat pe buze o concurentă

După modelul Mihaelei Rădulescu, care anul trecut, la „Românii au talent”, a sărutat pe gură un concurent, şi Loredana a repetat gestul. Entuziasmată peste măsură că Georgiana Agarici, o frumoasă studentă la Medicină, a ales-o pe ea ca antrenoare, jurata a îmbrăţişat-o îndelung şi, după o serie de pupături pe obraz, un sărut a aterizat, cumva, şi pe buze. Gestul acesta din final  nu a generat comentarii. Tot spectacolul şi dialogurile picante pe teme „medicale” s-au desfăşurat înainte.

„Medic, medic, sunt bolnav”, striga Pavel Bartoş în culise, tăvălindu-se pe jos. Chirilă s-a îndreptat spre ea, cerându-i să  îl sărute, urmând o serie de discuţii despre respiraţia gură la gură. Nu-i de mirare că, până la urmă, chiar s-a ajuns la „gură la gură”.

Loading...