Loredana, mesaj emoţionant pentru tatăl ei: „Mi-ai luminat viaţa”

groza.jpg

loredana tata vasile groza
Artista este mândră de talentatul ei tată
Foto: Arhiva personală

Loredana Groza (45 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, dar are cui să-i mulţumească pentru talentul artistic. Tatăl ei, Vasile Groza (78 de ani), este un talentat poet, iar cu ocazia Sfântului Vasile, sărbătorit în prima zi a anului, Lori i-a transmis un mesaj emoţionant, prin intermediu reţelei de socializare Facebook.

“La mulți ani, tată! Te iubesc! 
Și îi mulțumesc pentru imaginația ta fără sfârșit si toată dragostea cu care care mi-ai luminat viața.
La muți ani tuturor celor care Sfântul Vasile le-a dat azi numele.

Vă dăruiesc și vouă cu drag această carte de poezii și bijuterii în cuvinte scrisă de tatăl meu zi de zi aici pe facebook pentru toți cei cu inima vie și sufletul frumos”, i-a scris Loredana tatălui ei.

vasile_groza.jpg

loredana tata vasile groza
Vasile Groza a scris numeroase cărţi pentru copii
Foto: Arhiva personală
Loading...

Citește și

  • Loredana Groza a concertat, sâmbătă seară (7 noiembrie), la Sala Palatului, cu ocazia lansării noului album, “Imaginarium”. Solista a pregătit un spectacol inedit pentru cei aproape 4.000 de oameni care au venit. De asemenea, Loredana a ţinut un moment de reculegere pentru victimele incendiului din Colectiv şi a cântat în duet cu Gabriel Cotabiţă.

  • Nu, nu vedeţi dublu! Sunt diferite, dar seamănă ca două picături de apă. Blondinele Loredana Groza şi Gwen Stefani au amândouă freză cu coc şi şuviţă pe obraz, rochie de aceeaşi culoare, dar şi gulere de şcolăriţă. În plus, una îşi pune picioarele pe pupitru la “Vocea României”, iar cealaltă, la “Vocea Americii”.

  • loredana groza vocea romaniei

    Loredana Groza (45 de ani) a avut o z plină la Vocea României, la ediţia specială care a avut loc marți, de Ziua Naţională. Solista a muncit toată ziua și i-a impresionat pe toți cu o apariţie extrem de sexy în culisele emisiunii.

  • Gabi Lunca proces Loredana Groza

    Războiul dintre Gabi Luncă (77 de ani) şi Loredana Groza (45 de ani) continuă. Lori a preluat versurile piesei „Într-o zi la poarta mea”, care îi aparţine interpretei de muzică lăutărească, fără să-i ceară acordul. De trei ani stau prin tribunale, iar Gabi nu are de gând să cedeze.

  • Loredana Groza este una dintre solistele cele mai îndrăgite din România. Ea a devenit faimoasă de la 15 ani, când a urcat pe scena concursului "Steaua fără nume", iar la 16 ani a luat marele premiu de la Festivalul de la Mamaia.

  • Loredana Groza (43 de ani) a fost dată în judecată de Gabi Luncă (76 de ani), într-un dosar în care cântăreaţa de muzică lăutărească îi cere daune pentru că a folosit fără acordul ei piesa „Într-o zi la poarta mea“.