Loredana Groza, 30 de ani de carieră: "M-ai susținut când am fost interzisă"

22228321_10213217410724121_5868219092144532604_n.jpg

foto
Loredana sărbătorește 30 de ani de carieră
Foto:Arhivă personală

Loredana Groza (47 de ani) este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră muzicală de succes și o fiică care i-a moștenit pasiunea pentru muzică. În ciuda faptului că este foarte ocupată cu filmările emisiunii "Vocea României" și cu antrenarea membrilor din echipa ei care visează să câștige marele premiu și un renume în industrie, Loredana își găsește timp pentru proiectele personale. Lori va concerta la Sala Palatului două zile consecutiv, iar spectacolul promite să fie unul spectaculos. Loredana va schimba numeroase ținute și va avea un număr de invitați speciali, printre care se numără și colgul său de la "Vocea", Tudor Chirilă.

Show-ul tematic al Loredanei se numește Ador și marchează 30 de ani de la lansarea albumului Bună seara, iubite! Loredana a vorbit în numeroase rânduri despre ceea ce înseamnă acest eveniment pentru ea și i-a ținut la curent pe fanii săi prin intermediul contului personal de Facebook."Mă cunoști de atâția ani. Ai fost cu mine în spectacole, m-ai susținut când am fost interzisă, te-ai iubit și ți-ai crescut copiii pe muzica pe care am cântat-o. Poate că uneori m-ai judecat pentru cum mă îmbrac, pentru ce cânt...Alteori m-ai lăudat și te-ai bucurat de întâlnirea noastră. Sunt de 30 de ani pe scenă și, într-o vreme în care toți ascund vârstele, mă mândresc cu fiecare clipă din acești peste 30 de ani. Chiar și cu momentele grele, ele m-au învățat să fiu mai bună", a scris Lori. 

627x0.jpg

Foto
Loredana Groza, în tinerețe
Foto:Adevărul

”Un show despre evoluție și despre ceea ce înseamnă a dărui, spectacolul este construit astfel încât artista nu-și va centra mesajul pe propria persoană, ci pe a le dărui spectatorilor emoțiile experiențelor pe care le-a trăit, așezate într-un context (decoruri, costume de vis) care îi va transporta direct în lumea sa”, așa este descris spectacolul pregătit de Loredana cu multă muncă și foarte multe ore de repetiții și antrenament vocal. “Ador este despre iubire, despre emoția de dincolo de iubire, este despre a dărui și a-ți dori să lași urme frumoase în sufletul celor din jurul tău. "Așteptați-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamna mult pentru mine, la ritmuri nebune, dar și profunde, la experiențe care ne vor purta pe toți în magie, și pe voi spectatorii, dar și pe noi, cei de pe scenă” ,marturisește Loredana potrivit revistatango.ro.

23167900_10213435920506729_7867487770407877688_n.jpg

Foto
Loredana, în sala de repetiții cu dansatorii
Foto:Arhivă personală

 Loredana a scris un mesaj pe Facebook, făcând referire la lucrurile pe care le adoră și susține că spectacolul va reprezenta o incursiune în lumea sa magică, plină de culoare și energie. "Ador energia care vine din gândul că pot face ceva autentic, că pot lupta cu armele mele împotriva unor prejudecăți. Prejudecăți despre cum trebuie să se îmbrace femeile pe categorii de vârstă, prejudecăți pentru cum să iubească sau să se iubească oamenii. Îmi doresc din toată inima să vă dau curaj, în primul rând vouă, femeilor, să trăiți cum doriți, să vă bucurați de viață cu tot sufletul, să nu vă fie teamă să vă îmbrăcați cum simțiți, indiferent de vâsta din buletin", a scris Loredana pe Facebookul său. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1