Loredana, în costum de baie, în Mexic! Cum arată artista

loredana_2016_lego_batman.jpg

Loredana Groza sexy
Loredana Groza are în garderobă ţinute sexy
foto: arhiva personală

Ţinutele provocatoare pe care Loredana le îmbracă pe scenă sau în juriul de la "Vocea României" unde ocupă un scaunul de antrenoare sunt nimic pe lângă imaginea pe care artista le-a trimis-o în dar fanilor de Dragobete din Cancun. Celebra cântăreaţă s-a fotografiat în costum de baie în Mexic, acolo unde este plecată cu trupa ei la o serie de concerte.

Loredana Groza are 46 de ani, dar se îmbracă aşa cum simte! Are piese vestimentare cu decoltee generoase, rochii scurte şi mulate, pantaloni din piele, dar şi costume de scenă impresionante. Cu toate acestea nimic din toate cele enumerate mai sus nu i-a făcut pe fani să poposească minute-n şir admirân formele vedetei ca ultima imagine trimisă de artistă din Mexic.

loredana_costum_de_baie.jpg

loredana groza costum de baie
Loredana Groza s-a pozat pentru fani în costum de baie
foto: arhiva personală

Loredana s-a fotografiat pe balconul hotelul la care s-a cazat îmbrăcată într-un costum de baie întreg auriu. "Vă trimit soare şi dragoste tuturor de Dragobete!", a scris artista la descrierea imaginii.

loredana_si_agurida.jpg

loredana trupa agurida aeroport mexic
Loredana şi trupa ei, în turneu în Mexic
foto: arhiva personală

Cântăreaţa şi trupa ei Agurida se află de câteva zile în turneu în Mexic, unde îmbină utilul cu plăcutul.  

 

Loading...

Citește și

  • E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele retuşate de pe Facebook, Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, la televizor e ajutată de machiajul profesionist, însă în realitate, ridurile, cearcănele şi cutele nu mai pot fi ascunse.

  • loredana

    Una din artistele-etalon din showbiz-ul românesc, Loredana umple sălile de concerte și fascinează cu spectacolele ei originale și pline de culoare. La 46 de ani, jurata de la ”Vocea României” nu se ferește de ținutele provocatoare, dimpotrivă!

  • E diva supremă a muzicii pop autohtone, talentată, excentrică şi cameleonică. Azi umple Sala Palatului două zile la rând, e jurat la “Vocea României” şi cere 15.000 de euro pentru un concert. Dar până să ajungă să întoarcă banii cu lopata, Loredana Groza a ştiut ce sunt lipsurile şi chiar trăia cu un leu pe zi. Solista a aşternut aceste amintiri în scris, în cartea “Sentimente”, care se va lansa pe 26 noiembrie.

  • loredana spectacol sentimente

    Show de excepţie sâmbără seară la Sala Palatului! Loredana a uimit audienţa cu un spectacol maraton de trei ore în care i-au fost alături unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii internaţionale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1