Loredana Chivu își dorește să devină mamă până să împlinească 30 de ani

loredana_chivu.jpg

Loredana Chivu își dorește să devină mamă în curând
Foto Instagram

Loredana Chivu este hotărâtă să aducă pe lume un copil. Fosta asistentă tv a declarat în cadrul unei emisiuni tv faptul că lucrul care ar face-o să se simtă împlinită ar fi să devină mamă. Astfel că, până să depășească pragul de 30 de ani, Loredana Chivu va aduce pe lume un bebeluș.

Nu este convinsă că își dorește să se căsătorească, deoarece nu crede că aceste lucruri trebuie să se întâmple forțat, dar dacă va fi să găsească bărbatul visurilor ei, poate lua în calcul și acest lucru. Cu toate acestea, Loredana visează să devină mămică chiar de când a simțit că a devenit femeie.

Pe lângă toate declarațiile făcute, Loredana Chivu a mărturisit că încearcă pe cât de mult posibil să-și țină viața amoroasă cât mai privată.

"Asta nu ştiu, acum sunt singură, nu mă vezi? Am venit singură. Nu pot să spun. De fiecare dacă când am povestit s-a întâmplat ceva. Vreau să fiu fericită în privat. De căsătorit, o să ma căsătoresc când vrea Dumnezeu. Până la 30 de ani vreau să am copil. De mică mi-am dorit asta, încă de când m-am dezvoltat ca femeie", a spus Loredana în cadrul emisiunii Răi da buni.

Momentan, Loredana Chivu se bucură de libertate, dat fiind faptul că nu formează un cuplu în momentul de față.

"Nu sunt într-o relaţie. Sunt liniştită, îmi doresc să mă concentrez pe altceva, în primul rând pentru mine şi apoi pentru ceilalţi. Dacă eşti Zen, toate lucrurile bune vin înapi la tine", a mai declarat Loredana Chivu.

Loading...

Citește și

  • Și-a făcut prima intervenție la vârsta de 18 ani, însă nu a fost mulțumită de rezultat și a revenit în cabinetul medicului estetician. În 2015, blondina ajungea pe masa de operații a patra oară, iar medicul i-a pus silicoane uriașe de câte 600 de mililitri fiecare. Așa se face că acum fostei asistente tv nu-i mai încap sânii în bluze.

  • Loredana Chivu și Philipp Plein au petrecut o noapte plină de distracție împreună. Au dansat, au băut, iar la final cei doi au fost surprinși sărutându-se. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea pare că și-a găsit un nou suflet pereche. Deși nu este nimic confirmat, filmulețele și pozele dovedesc că între ei există o anumită atracție.