Loredana Chivu a "încins" Internetul cu silicoanele de 3.000 €

8b.jpg

Lori Chivu și-a operat sânii de patru ori

Celebra blondină Loredana Chivu arată, la 30 de ani, ca o autentică bombă sexy, pozele ei îndrăznețe, postate în ultimele zile pe conturile sociale, fiind un adevărat balsam pentru fanii închiși în casă.

Dar superba blondină nu este naturală 100%, ea recunoscând, într-un interviu pentru Antena Stars, că a beneficiat la greu de bisturiul medicului estetician: “Am o rinoplastie, (n.r. - operație la nas), pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu puteam să respir cu nara stângă. Am umblat și la forma nasului. Am la sâni câteva operații pentru că am avut o problemă. Am cinci operații, patru la sâni (n.r. - fiecare de aproximativ 3.000 €), una la nas”. Fanii i-au admirat trupul superb, iar complimentele au venit pe bandă, spre încântarea artistei care, din cauza pandemiei de coronavirus, e tare mâhnită că a pierdut numeroase contracte la evenimentele unde trebuia să danseze sau pe care trebuia să le prezinte. Loredana Chivu este și favorita maneliștilor, fiind solicitată de nume grele să apară în videoclipurile lor. 

Loading...

Citește și

  • Fosta asistentă tv Loredana Chivu e regina operaţiilor estetice şi se pare că a pierdut şirul intervenţiilor făcute de-a lungul anilor. Cea mai recentă este o nouă mărire a posteriorului. Culmea, nemulţumită de mărimea lui, vedeta a decis să intre din nou în reparaţii. Roxana Vaşniuc şi Simona Traşcă au trecut deja cu succes prin aceeaşi intervenţie.

  • loredana chivu buze

    Divele autohtone înţeleg diferit rezultatul unor buze senzuale, aşa că adeseori vedem şi imagini în care injecţiile fac mai mult rău decât bine. Loredana Chivu este una dintre vedetele de la noi care îşi programează periodic vizite la estetician, dar ultimele nu au fost unele tocmai fericite. Blondina a trecut printr-o intervenţie de mărire care i-a lăsat urme inestetice, buzele ei fiind complet lipsite de naturaleţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1