Loredana Chivu explică de ce i-a dat papucii iubitului ei! ”M-a înșelat”

loredana_chivu1.jpg

loredana chivu des[partire scandal sile camataru dany balint relatie
Loredana Chivu a trecut printr-o despartire dureroasa, iar acum incearca sa se refaca
foto: Facebook

Loredana Chivu s-a despărţit de Mihai Colesnicov după ce acesta a ieşit la un suc cu Bianca, actual iubită a lui fiului unui interlop celebru. Și, evident, au tot apărut zvonuri că, dorindu-și răzbunarea, fosta asistentă tv ar fi reușit să îl impresioneze pe Dany Balint, bărbatul care, la rândul lui, a fost înșelat.

Loredana Chivu este implicată într-un nou scandal, apărând zvonuri că din dorinţa de răzbunare, sexy blondina s-ar fi combinat cu Dany Balint (fiul mult mai celebrului Sile Cămătaru). ”Eu cu acel băiat nu am nicio legătură. Dany Balint! Nu ştiu cine încurcă lucrurile... da, (Mihai, n. red.) cu Bianca m-a înşelat! Ei au vorbit mai mult timp, au fost la suc. Ei doi pot să ştie ce s-a întâmplat. Eu întotdeauna am fost sinceră şi am promis că atunci când voia avea o relaţie o voi face publică, iar femeia care s-ar răzbuna în felul acesta aş numi-o o femeie proastă. E vorba de Bianca, o persoană care a despărţit mai multe cupluri şi binele îţi dai seama că nu mi-l vrea. Îmi doresc să îmi văd linştită de viaţa mea, cu domnişoara aia nu e compatibil nimeni. Eu îmi văd de familie şi de carieră. Ea e obsedată să fie în centrul atenţiei, nu am ce să îi transmit. Ea e cu mult sub nivelul meu şi este un Dumnezeu care le rezolvă pe toate", a spus Loredana Chivu în emisiunea "Răi da' Buni" de la Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • Loredana Chivu a fost la un pas de moarte după ce a înghițit mai multe somnifere, iar toți au crezut că a fost vorba despre o tentativă de sinucidere. Vedeta nu a fost de acord să fie transportată la spital și a mărturisit că este depepndentă de somnifere deoarece nu poate adormi altfel.

  • loredana chivu asistenta tv distractie club litoral mamaia

    Loredana Chivu a trecut, de curând, printr-un episod cât se poate de dificil al vieții ei, blondina aflând, cu stupoare, că iubitul ei o înșela cu o amică de-ale sale, motiv suficient pentru a se despărți de acesta. Și pentru a se ”repara”, fosta asistentă tv a dat o fugă în cluburile de la malul mării.

  • loredana chivu colectie parfumuri

    Are sute de admiratori, dar norocul în dragoste o cam ocoleşte pe Loredana Chivu. Blondina le-a mărturisit apropiaţilor că a pus punct relaţiei pe care o avea cu Mihai Colesnicov, aceasta fiind una dintre multe seprarări pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului. Fosta asistentă tv a aflat imediat după Paşte că bărbatul în care avea încredere oarbă ducea o relaţie în paralel cu o altă femeie.

  • Loredana Chivu ar fi vrut să-și pună capăt zilelor ingerând un pumn de somnifere. Vedeta s-ar fi despărțit de prietenul ei, lucru care a determinat-o să ajungă la o astfel de hotărâre, motiv care ne face să credem că în prezent ea trece prin momente foarte tensionate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1