Loredana Chivu, adevărul despre suicid: «Am fost la un pas de moarte»

loredana_chivu.jpg

Loredana Chivu
Foto Instagram

Loredana Chivu a fost la un pas de moarte după ce a înghițit mai multe somnifere, iar toți au crezut că a fost vorba despre o tentativă de sinucidere. Vedeta nu a fost de acord să fie transportată la spital și a mărturisit că este depepndentă de somnifere deoarece nu poate adormi altfel.

Loredana Chivu a explicat că totul a fost înțeles greșit de presă și ea nu-și dorea să ia amploare această veste. În cadrul aceleiași emisiuni tv, Loredana a explicat că a simțit că a fost la un pas de moarte deoarece nu putea să mai respire.

"N-am încercat să mă sinucid, de patru ani iau nişte somnifere am probleme cu somnul, eram cam supărată, fiind agitată nu îţş făceau efectul. Am mărit doza fără să îmi dau seama am fost la un pas de moarte. Nu mai puteam să respir, nu mai puteam să îmi mişc mâinile şi picioare, nu îmi puteam să deblochez telefonul, m-am târât pe jos şi am deschis uşa, m-am gândit ca ambulanţa să aibă pe unde să intre, aveam tensiunea foarte mică, am stat sub prefuzii. Când sunt supărată mă duc să dorm,aşa mă calmez, nu aş da vina pe cineva. Eu sunt responsabilă de deciziile mele, eu am luat acele somnifere. Avem în spate patru ani, îţi mai verşi nervii, ne-am certat. Scandaul s-a întâmplat înainte să plece de acasă, apoi eu m-am pus să dorm, am vrut să vorbesc cu el. Stăteam pe vine pentru a ajunge la nivelul lui, eu am vrut să clarific cu el situaţia, i-am găsit nişte mesaje cu alte domnişoare. Nu ne mai împăcăm", a declarat Loredana Chivu pentru Antena Stars. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Loredana Chivu ar fi vrut să-și pună capăt zilelor ingerând un pumn de somnifere. Vedeta s-ar fi despărțit de prietenul ei, lucru care a determinat-o să ajungă la o astfel de hotărâre, motiv care ne face să credem că în prezent ea trece prin momente foarte tensionate.

  • loredana chivu colectie parfumuri

    Are sute de admiratori, dar norocul în dragoste o cam ocoleşte pe Loredana Chivu. Blondina le-a mărturisit apropiaţilor că a pus punct relaţiei pe care o avea cu Mihai Colesnicov, aceasta fiind una dintre multe seprarări pe care cei doi le-au avut de-a lungul timpului. Fosta asistentă tv a aflat imediat după Paşte că bărbatul în care avea încredere oarbă ducea o relaţie în paralel cu o altă femeie.