Loredana, aniversare în avans pe un vas de croazieră de 17 etaje

loredana.jpg

loredana groza croaziera vas de lux
Loredana Groza s-a distrat în croazieră
foto: arhiva personală

Cel mai mare vas de croazieră din lume a fost locul unde Loredana Groza s-a distrat în avans de ziua ei. vedeta şi fiica ei Elena au plecat din Barcelona într-un circuit de trei zile pe Marea Mediterană.

Lori şi fiica ei au stat într-un apartament spaţios de pe terasa căruia au putut admira cele mai frumoase apusuri de soare pe mare şi s-au bucurat de toate atracţiile croazierei. Şi distracţia s-a ţinut lanţ. Împreună au urmărit show-ul de Broadway „Grease” într-o sală cu peste 2.000 de locuri, un spectacol acvatic cu acrobaţii şi jocuri de lumini, derulat în Aqua Theatre, un amfiteatru în aer liber, şi chiar un show pe patinoarul din centrul vasului, scrie www.ziarulring.ro

loredana_fiica.jpg

loredana groza fiica
Loredana şi fiica ei Elena pe vasul de lux
foto: arhiva personală

"A fost o călătorie scurtă, dar intensă. Ne-am simâit răsfăţate. Am întâlnit mulţi români în posturi de răspundere pe navă. Sunt mândră de ei şi promit că data viitoare le voi cânta", a povestit vedeta pentru aceeaţi sursă. Loredana a împlinit vineri (10 iunie) 46 de ani.

Cântăreaţa a fost impresionată de barul mobil, ce se ridică şi coboară de la un etaj la altul, în faţa căruia a fost expus un automobil de epocă, precum şi de Bionic Barul unde cocktailurile sunt realizate şi servite de roboţi.  Vasul are 17 etaje, 362 m lungime, 67 m lăţime, peste 227.000 de tdw şi poate găzdui peste 6.400 de pasageri în cabine de lux. 

Loading...

Citește și

  • Veste neplăcută pentru solista de muzică lăutărească. După mai bine de trei ani de procese, Gabi Luncă a pierdut lupta cu Loredana Groza, pe care a acuzat-o că i-a interpretat o piesă din repertoriul ei. Şi a mai ieşit şi-n pagubă. Trebuie să-i plătească divei mai bine de jumătate de miliard de lei vechi, cheltuieli de judecată.

  • Loredana Groza este una dintre solistele cele mai îndrăgite din România. Ea a devenit faimoasă de la 15 ani, când a urcat pe scena concursului "Steaua fără nume", iar la 16 ani a luat marele premiu de la Festivalul de la Mamaia.