Lora se pregătește să devină mamă: "Încă nu se vede burtica"

loraaa.jpg

Lora, Asia Express, Iubitul ei, Sarcina
Lora și iubitul ei sunt pregătiți să se descurce cu un dolar pe zi
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Luni la rând s-a zvonit că Lora ar fi gravidă. Până astăzi, nimeni nu a știut cu certitudine dacă acest lucru este adevărat. Iar cel care a confirmat este chiar iubitul ei. Acesta a declarat că încă nu i se vede burtica Lorei și au vorbit despre relația lor profesională și intimă.

Lora și iubitul ei au plecat în Asia pentru a face parte din realityshow-ul Asia Express dar înainte de decolare au făcut câteva declarații care ar putea trezi suspiciuni cu privire la o posibilă sarcină a Lorei. Cei doi ar vrea să devină părinți dar își doresc ca nașterea copilului să fie anul viitor sau peste doi ani.

Aceștia trăiesc o poveste de dragostea frumoasă și au declarat că nu se ceartă decât pe plan profesional dar găsesc repede modalitatea de a se împăca. O ceartă între cei doi nu durează mai mult de 10 minute.

olololol.jpg

Lora, Asia Express, Iubitul ei, Sarcina
Lora și iubitul ei au plecat în Asia
Foto: Instagram

Primul care a vorbit despre relația lor a fost iubitul și managaerul Lorei. "Încă nu se vede burtica. Copilul poate veni la anul, poate peste doi ani, poate peste trei. Noi ne mai certăm. Noi ne certăm cam 10 minute și după ne trece. Noi ne tachinăm foarte mult, dar de certat tare, nu. Lora e dârză, are o dârzenie în ea fantastică. Dacă își pune un target e foarte greu să o scoți de pe traseu", a declarat el pentru AntenaStars.

Imediat după ce a ascultat declarațiile iubitului ei, Lora nu s-a putut abține să nu comenteze. "Noi trăim un reality în fiecare zi din viața noastră. Noi ne certăm mai mult din prisma faptului că lucrăm împreună. E foarte stresant că la job sunt multe responsabilități. Eu nu merg la saloane, eu strâng banii, el îi cheltuie", a continuat vedeta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1