Lora rupe tăcerea despre divorţ: "Nu mai reuşim să ne privim în ochi"

lora_2.jpg

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012
Citeste tot despre: 

Lora şi Dan Badea sunt la un pas de divorţ, deşi păreau un cuplu fericit.

Zvonurile că Lora şi soţul ei nu se mai înţeleg au apărut după ce solista a fost surprinsă singură pe la diverse evenimente mondene şi a postat mai multe mesaje criptice pe un site de socializare. Însă Lora nu a vrut să comenteze direct vestea divorţului. 

Cântăreaţa de 32 de ani a rupt recent tăcerea şi a recunoscut că cei doi luptă să îşi salveze mariajul. Mai mult, Lora a explicat şi care sunt motivele care au dus la această situaţie.

"De ziua mea, am fost foarte singură şi mă simţeam foarte tristă. Noi suntem supăraţi puţin pe destin. E trist că viaţa ne-a adus împreună să ne încurajăm unul pe altul, că am făcut asta, am fost alături la bine şi la greu şi, după aceea, când suntem bine şi facem ce ne-am încurajat unul pe altul să facem, nu mai reuşim să ne vedem, să ne privim în ochi. Cel mai bun prieten poate fi oricum... Dar, când spui soţ sau soţie, parcă trebuie mai mult de atât. Şi, pentru mai mult de atât-ul ăsta ne luptăm acum să-l câştigăm, să-l trăim pentru că în rest suntem foarte ok", a declarat Lora pentru Antena Stars.
 

Loading...

Citește și

  • lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie

    În ultima perioadă, Lora (32 de ani) vorbeşte numai despre divorţ. Chiar dacă nu spune nimic concret, artista, care s-a măritat în vara lui 2012 cu actorul Dan Badea (38 de ani), lasă să se înţeleagă că mariajul ei a ajuns la final.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1