Lora recunoaşte că s-a cuplat cu fostul iubit al Doiniţei Oancea

lora.jpg

Lora
FOTO: Arhiva personală

Lora a dat cărţile pe faţă joi seară (21 ianuarie) şi a recunoscut că este împreună cu Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea, de aproximativ 8 luni. Ionuţ Ghenu este şi managerul solistei.

Sătulă să mai fie acuzată că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea, Lora a vorbit deschis, pentru prima oară, despre relaţia pe care o are cu Ionuţ Ghenu. Solista a mărturisit că se iubeşte cu Ghenu de aproape 8 luni, relaţie pe care toată lumea o bănuia încă de la sfârşitul lui 2014, însă artista nu a confirmat niciodată în mod oficial.

''Noi am avut o poveste ca în filme, ca în telenovele. 'Nu-mi place să dau detalii despre viaţa mea. E iubitul meu de aproape 8 luni. Este o poveste superbă. Eram pe punctul să nu mai lucrăm împreună. Am trecut prin nişte lucruri foarte dureroase. Scopul acelui scandal a fost să ne despartă. Era cât pe ce să nu mai lucrăm împreună pentru că a fost o lovitură foarte mare mediatică. Eu n-am vrut să întru în jocul asta. Este iubitul meu de aproape 8 luni, de când înregistram piesa "Floare la ureche". Eu respect persoanele cu acare am împărţit ani din viaţă la orice nivel. Am suferit odată cu ei şi am încercat să explic că ei nu au trăit aşa ceva, că ei nu au fost trădaţi. Eu mă uitam la televizor şi sufeream odată cu suferinţă lor. Oricum au fost alimentaţi. Eu n-am intrat în capcana asta. Respect foarte mult fostele relaţii şi nu aş putea nciodată să condamn. Dacă a fost vreodată vorba de vreo trădare, să ştiţi că nu a fost vorba de vreo trădare. Mi-aş fi dorit să am o relaţie care să fi început frumos, nu a fost aşa, din păcate, dar s-a constuit de la minus infinit. Noi nu ne dădeam seama dacă sentimentele sunt reale sau dacă e vreo demonstraţie de forţă. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Îl rugăm să iasă să vorbească (n.r. Ionuţ Ghenu)", a dezvăluit Lora la "Teo Show".

Artista a mai adăugat că deja locuiesc împreună: ''Cu toată presiunea pe care am avut-o pe umeri, este incredibil că am reuşit. E prima relaţie a mea când simt că el este pentru mine. Avem aceleaşi gusturi la tot. Ne-am mutat împreună, el găteşte foarter bine. Mai mult stăm pe drumuri, decât acasă. O avem şi pe mama mea lângă noi'', a mai spus aceasta.

lora_si_ionut_3.jpg

Au fost împreună la petrecerea Viva, în luna mai 2015
FOTO: Arhiva personală
Loading...

Citește și

  • lora ionut ghenu petrecere viva cuplu asortati

    Lora a plecat urechea la zvonurile lansate de "gurile rele", iar acum le dă satisfacţie celor care au spus despre ea că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. Cântăreaţa nu s-a mai ascuns de nimeni şi, joi seara, la petrecerea organizată de Viva! a venit însoţită de tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu. Cei doi s-au comportat toată seara ca un adevărat cuplu.

  • doinita oancea lora iubit ionut ghenu divort dan badea trio amoros

    A rămas şi fără prietenă, şi fără iubit! Doiniţa Oancea suferă, deşi face eforturi să nu arate ce bătălie este în sufletul ei, după ce presa a vehiculat în ultimele săptămâni că între Lora şi Ionuţ Ghenu ar fi ceva mai mult decât o simplă relaţie profesională. Actriţa a fost la un pas să izbucnească în plâns când a auzit declaraţiile cântăreţei care le spunea paparazzilor că nu au avut răbdare să mai aştepte că poate s-ar fi întâmplat ceva întrea ea şi tour managerul ei.

  • De un an de singurătate a avut nevoie Doiniţa Oancea pentru a-şi vindeca sufletul după decepţia amoroasă trăită cu fostul iubit, Ionuţ Ghenu. După ce prietena Lora i-a suflat partenerul, Doiniţa şi-a găsit, în sfârşit, un bărbat care să o facă să simtă din nou fiorii dragostei.

  • lora ionut ghenu relatie amoroasa

    Nu iese fum fără foc, zice o vorbă românească. Zvonurile privind o idilă între Lora şi tour-managerul ei Ionuţ Ghenu încep uşor-uşor să prindă contur. Deşi artista a negat vehement că ar fi ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie şi o bună relaţie profesională, imaginea publicată chiar de Lora pe reţelele sociale ridică semne de întrebare cu privire la sinceritatea solistei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1