Lora, răvăşitoare în postura de naşă de botez! Cum s-a îmbrăcat la biserică

lora_si_ghenu.jpg

lora ionut ghenu nasi
Lora şi Ionuţ Ghenu au fost naşii unui băieţel
foto: arhiva personală

Emoţii mari pentru Lora, care weekend-ul trecut a intrat în biserică la braţul iubitului ei, lui Ionuţ Ghenu. Deşi era îmbrăcată într-o rochie diafană, iar ţinuta putea uşor fi confundată cu una de mireasă, artista nu s-a căsătorit în secret, ci doar a creştinat un băieţel. Solista a fost nedezlipită de micuţul pe care l-a creştinat din suflet.

Chiar dacă nu urcă pe scenă, Lora nu are cum să treacă neobservată. Zilele trecute, artista şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, au fost în centrul atenţiei în postura de părinţi spirituali ai unui băieţel superb. Solista a strălucit într-o rochie aurie superbă de la Manuri, iar Ionuţ a ales un costum care poartă semnătură Adinei Buzatu. Artista a declarat că a fost una dintre cele mai frumoase şi emoţionante experienţe din viaţa ei.

lora_si_ghenu_nasi.jpg

lora ionu ghenu nasi baietel
Băieţelul pe care l-au creştinat cei doi este nepotul lui Ionuţ Ghenu
foto: arhiva personală

“A fost un moment încărcat cu emoţii şi pot să spun că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţă mea, pe care mi-e greu să o descriu în cuvinte. A fost prima dată când eu şi Ionuţ ne-am aflat împreună în această postură ", a spus Lora. 

Copilaşul pe care nu l-a dat jos o secundă din braţe, face parte din familia iubitului Lorei, fiind chiar nepoţelul lui Ionuţ Ghenu. Alături de viitorul soţ, artista a luat parte la creştinarea lui Rareş Ioan, fiind nedezlipită de el. Părinţii micuţului au insistat ca cel mic să poarte două nume, unul dintre ele fiind după cel al naşului. 

    
 
    

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1