Lora, jignită în ultimul hal după divorţ! Uite ce i-a spus o tânără

lora-si-dan-badea.jpg

Lora si Dan Badea
Lora, jurat la emisiunea “Next Star“, şi Dan Badea au ieşit de mână de la biroul notarial unde au semnat, luni, actele de divorţ
Foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

A început săptămâna cu un divorţ şi a declaraţie la poliţie după ce a fost hărţuită de un fan înfocat şi continuă să trăască la intensitate maximă. Lora a fost jignită pe pagina ei de Facebook de o tânără care i-a trimis mesaje reprosându-i că mariajul ei s-a destrămat pentru că este o femeie de moravuri uşoare.

Nu mai în pielea Lorei să nu fii în aceste zile. Cântăreaţa şi-a atras atipatii de când nu mai este măritată. Dacă pe mulţi i-a bulversat vestea că divorţează, se pare că unii au tras propriile concluzii pe care nu s-au sfiit să i le împărtăşească artistei. 

lora_facuta_curva.jpg

lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie, admiratoare, jigniri
Lora a primit un mesaj care a lăsat-o mască
Foto: Facebook

 

"Mi-e milă de unele femei din România şi mi-e milă de mine când mi-e milă de prostie şi răutate. Mila e bună doar când acest sentiment te face să ajuţi un om. Are sens?", a scris artista pe contul ei de Facebook. 

Lora şi Dan Badea au divorţat luni la notar. Cei doi s-au ţinut de mână şi au plecat zâmbitori explicând că relaţia lor de amor se transformase într-una de prietenie pentru care nu aveau nevoie de acte. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012. 

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa şi comediantul au ajuns luni (13 octombrie) la cabinetul notarial, în jurul orei 12. Îmbrăcată casual, Lora (32 de ani) şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare, în timp ce Dan (36 de ani) mesteca nervos gumă. Click! a aflat ce avere au de împărțit cei doi: 3 apartamente.

  • Lora Doinita divort Dan Badea

    Povestea divorţului dintre Lora (32 de ani) şi comediantul Dan Badea (38 de ani) a dat naştere unei serii întregi de speculaţii privind posibilele motive ale rupturii. Căsătoriţi de doi ani, cântăreaţa şi actorul par acum foarte aproape de a pune punct mariajului lor. Dacă artista a explicat că programul încărcat din ultimul an este ceea ce le-a dat peste cap tot universul, unele guri rele susţin că Lora ar fi călcat strâmb în această căsnicie.

  • Lora si Dan Badea

    ”Şi drumul vieţii ne desparte/ Fiecare-n altă parte/ Noaptea nu va mai fi la fel/ Fără mine şi fără el/ Mă întreb cum voi rezista/ Când va fi cu altcineva”. Cine ar fi crezut că versurile cu care Lora rupea inimile fanilor vor deveni propria-i poveste de viaţă?

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1