Lora, întrebată direct: "E managerul tău îndrăgostit de tine?". Reacţia solistei

lora_si_ionut.jpg

Lora Dan Badea Ionut cuplu iubire
Lora și Ionuț petrec foarte mult timp împreună
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

La două luni după divorţ, Lora s-a trezit în mijlocul unui scandal: ea a fost surprinsă când pleca de la film cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea. Gurile rele s-au grăbit să spună că cei doi au o relaţie chiar de pe vremea când Lora era încă cu Dan Badea.

Cântăreaţa a fost invitată la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars. Prezentatoarea Florentina Fântânaru nu a menanjat-o pe Lora şi a întrebat-o direct dacă Ionuţ e îndrăgostit de ea.

"Nu, ar fi atât de simplu să fie aşa, pentru că suntem oameni maturi  şi până la urmă nu e nimic greşit! Îndrăgosteala, iubirea este de la Dumnezeu! Atunci când eşti pe nedrept, când ţi se pun nişte lucruri în cârcă aşa degeaba şi tu ştii că  nu e de la presă. Nu ştiu, o să aflu într-o zi, avem bănuieli, nu o să le spun, nu lovesc. «Prietenii» poate, dar prietenii nu fac asta", a spus Lora la Antena Stars.

Deşi a spus că nimeni nu trebuie să o consoleze, Lora a mai adăugat că acum o chinuie un gând.

"Ştii unde mă doare pe mine? Pe undeva, mi-e greu să-mi răspund la o întrebare care mă bântuie: oare nu egoismul meu de a mă vindeca repede alături de un om bun m-a făcut să accept cererea lui în căsătorie, să-mi fie ghid în toate astea? Cu toate că ştia că eu sufăr. El îşi asumă suferinţele acum. Oare, pe fond de instabilitate emoţională am furat din timpul meu şi din timpul lui?", a mai spus Lora.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1