Lora face echipă cu băieții de la TWO! Uite ce hit au lansat

lora_mihai_gruia_sorin_brotnei.jpg

lora
Lora (32 de ani), în studio alături de Mihai Gruia (33 de ani) și Sorin Brotnei (34 de ani)
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Lora a început să colaboreze cu trupa TWO anul trecut, când au lansat împreună melodia „C’est la Vie”. Piesa a avut mare succes, mai ales în Asia, unde a ajuns pe locul patru în topul Channel V și a strâs peste două milioane de vizualizări pe o platformă de videoclipuri. Acum, Lora vrea să dea lovitura din nou. Aceasta a lansat o nouă piesă cu Mihai Gruia și Sorin Brotnei, băieții de la TWO.

Se pare că băieții de la trupa TWO, Mihai Gruia și Sorin Brotnei, îi poartă noroc Lorei. Aceștia, în colaborare cu frumoasa blondă, au reînviat o piesă de pe vremea când încă formau trupa Akcent. Melodia se numește „My Passion” și a fost difuzată în mai multe țări. De-a lungul timpului, aceasta a acumulat peste 60 de milioane de vizualizări. Acum, cei trei artiști au adus câteva modificări melodiei și au lansat-o din nou, cu un sound mai proaspăt.

Ascultă cel mai nou hit al Lorei cu trupa TWO

„Suntem tot timpul în studio, Lora trece des pe la noi, suntem o familie, lucrăm la compoziții împreună și într-o zi ne-am gândit că ar fi frumos să facem o nouă versiune a piesei My Passion care a fost lansată tot cu Lora pe vremea când eram Akcent. Este un cadou pentru fanii piesei My Passion și sperăm să vă placă!”, a spus Mihai Gruia.

Unul dintre cele mai recente hituri ale Lorei, „Floare La Ureche”, a rezultat tot dintr-o colaborare cu Mihai Gruia, împreună cu echipa de la Mango Music, Dorian Oswin și Doddy. Piesa răsună deja în posturile de radio românești și a adunat peste patru milioane de vizualizări pe Youtube.

Loading...

Citește și