Lora divorţează de Dan Badea? "Vor fi multe dezamăgiri"

lora-dan-badea.jpg

lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie
După doi de ani de la nuntă, Lora a divorţat astăzi
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

În ultima perioadă, Lora (32 de ani) vorbeşte numai despre divorţ. Chiar dacă nu spune nimic concret, artista, care s-a măritat în vara lui 2012 cu actorul Dan Badea (38 de ani), lasă să se înţeleagă că mariajul ei a ajuns la final.

Se afişează singură la evenimentele mondene, vorbeşte mult despre divorţ şi a slăbit câteva kilograme. Cu toate acestea, Lora nu spune concret dacă ea şi Dan Badea au ajuns la concluzia că le este mai bine separat decât împreună.

Ieri, când zvonurile divorţului au apărut în presă, blonda nu a dezminţit informaţia, dar a publicat pe Facebook câteva cuvinte care i-au băgat şi mai mult admiratorii în ceaţă.

„Am vorbit cu o persoană foarte interesantă, care mi-a spus că 2014 este anul în care se iau zarurile şi se aruncă din nou. Vor fi multe dezamăgiri, mai ales pe plan sentimental, dar dacă nu le vom percepe ca pe nişte drame ci ca pe un plan măreţ al Universului pentru noi, vom fi răsplătiţi cu şi mai multa iubire. Acceptă-ţi destinul, oricât de greu şi nedrept ţi se pare acum. Nimic nu este întâmplător!", a scris ea, ieri.

Ulterior, Lora a revenit cu o nouă postare, la fel de ambiguă. Ea şi-a publicat, tot pe Facebook, o imagine în care apare în halat de baie, în pat, iar comentariul ce însoţete fotografia îi descrie starea sufletească: „Moment de relax in mijlocul furtunii".

lora.jpg

lora dan badea divort trista
Lora este din ce în ce mai tristă şi dă de înţeles că urmează să divorţeze
Sursă foto: arhivă personală
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1