Lora, cuplată cu iubitul ei? Doiniţa Oancea, în lacrimi

Doinița Oancea, pe înalt.jpg

doinita oancea lora iubit ionut ghenu divort dan badea trio amoros
Doiniţa suferă după ce s-a vehiculat că fostul ei iubit ar avea o relaţie cu Lora
foto: PRO TV

A rămas şi fără prietenă, şi fără iubit! Doiniţa Oancea suferă, deşi face eforturi să nu arate ce bătălie este în sufletul ei, după ce presa a vehiculat în ultimele săptămâni că între Lora şi Ionuţ Ghenu ar fi ceva mai mult decât o simplă relaţie profesională. Actriţa a fost la un pas să izbucnească în plâns când a auzit declaraţiile cântăreţei care le spunea paparazzilor că nu au avut răbdare să mai aştepte că poate s-ar fi întâmplat ceva întrea ea şi tour managerul ei.

Sub masca unei femei zâmbitoare, Doiniţa Oancea a vorbit cu greu despre presupusa relaţie dintre Lora şi fostul ei iubit. Actriţa a spus la emisiunea "Wowbiz" că nu este certată cu Lora pentru că nu au mai vorbit din vară. Bruneta a explicat şi de ce ea şi cântăreaţa s-au evitat la un eveniment monden.

lora_si_ionut.jpg

Lora Dan Badea Ionut cuplu iubire
Lora și Ionuț petrec foarte mult timp împreună
Foto: Arhivă personală

"Eu eram în discuţii cu cineva în momentul în care ea a venit. persoana respectivă mi-a spus că Lora este acolo. M-am uitat după ea, dar nu ne-am mai găsit printre invitaţi", a declarat Doiniţa Oancea. Ea a subliniat că a fost deranjată de unele afirmaţii ale Lorei şi ale fostului său soţ, Dan Badea.

"Eu nu am apărut în gaşca lor din senin. Ionuţ era prieten cu Dan şi cum ei doi se întâşneau era şi normal ca noi două să ne apropiem. Nu am fost cea mai bună prietenă a ei, nu stăteam nopţile la poveşti şi nici nu ne mărturiseam intimităţi, dar eram prietene. ea mi-a propus să apar în două videoclipuri ale ei şi am acceptat", a completat actriţa. Deşi i-a văzut împreună singuri la film şi nu cu gaşca, aşa cum susţine Lora, Doiniţa nu crede că între cântăreaţă şi fostul ei iubit ar fi fost mai mult decât o relaţie profesională.

doinita_si_iubitul.jpg

doinita oancea ionut aparitie eveniment
Doiniţa Oancea, pe vremea când era fericită alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu
Foto: Arhivă personală

"Mă simţeam iubită şi nu am avut nevoie să-mi pun astfel de întrebări. M-a deranjat că Lora a spus că dacă paparazzi aveau răbdare poate chiar se întâmpla ceva întrea ea şi Ionuţ. Eu nu aş fi spus niciodată aşa ceva. Asta mi s-a părut dubios. Nu mai sunt cu Ionuţ de 75 de zile, mai bine de două luni şi jumătate. Relaţia noastră nu a scârţâit niciodată. Au fost anumite probleme pe care le-am avut eu cu Ionuţ. Cred că el nu are nicio relaţie de altă natură cu Lora, nu aş fi nici prima persoană înşelată de prietenă, dar nu îmi plâng de milă.

Nu zic că totul a fost uşor. Eu nu mă strâmb ca ea când sunt întrebată de persoana ei. Să iubeşti persoana care ti-a fost alături cinci ani, e treaba mea şi dreptul meu. Când a apărut în presă primul zvon, eu tot nu am crezut că prietenul meu ar face aşa ceva. Eu dacă aş fi fost de partea cealaltă, nu aş fi procedat în halul ăla. Eu comentez doar pe baza unor imagini, şi e clar că acolo nu a fost vorba de nicio gaşcă care era la film. Ionuţ este o persoană foarte educată. Nu am văzut că aş fi fost trădată', a mai spus Doiniţa cu lacrimi în ochi şi vizibil tulburată de întreaga poveste.

           

Loading...

Citește și

  • Lora Doinita divort Dan Badea

    Povestea divorţului dintre Lora (32 de ani) şi comediantul Dan Badea (38 de ani) a dat naştere unei serii întregi de speculaţii privind posibilele motive ale rupturii. Căsătoriţi de doi ani, cântăreaţa şi actorul par acum foarte aproape de a pune punct mariajului lor. Dacă artista a explicat că programul încărcat din ultimul an este ceea ce le-a dat peste cap tot universul, unele guri rele susţin că Lora ar fi călcat strâmb în această căsnicie.

  • Cântăreaţa şi comediantul au ajuns luni (13 octombrie) la cabinetul notarial, în jurul orei 12. Îmbrăcată casual, Lora (32 de ani) şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare, în timp ce Dan (36 de ani) mesteca nervos gumă. Click! a aflat ce avere au de împărțit cei doi: 3 apartamente.

  • lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie

    Lora a pierdut un soţ şi a câştigat un prieten pe viaţă. Cel puţin aşa declara artista la scurt timp după divorţul de Dan Badea de acum o lună şi jumătate şi se pare că blonda avea toate motivele să afirme acest lucru. Fostul soţ i-a sărit în apărare după ce în presă s-a speculat că ar avea mai mult decât o relaţie profesională cu Ionuţ Ghenu, tour-managerul ei şi fostul iubit al Doiniţei Oancea.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1