Lora amână nunta. Ce o împiedică să facă marele pas

lora.jpg

lora
Lora aamânat nunta din cauza timpului
foto: Facebook

Lora și Ionuț Ghenu, fostul iubit la Doiniței Oancea au anunțat că vor face nuntă anul acesta, însă planurile s-au schimbat. Cei doi au amânat să-și unească detinele în fața lui Dumnezeu din cauza lipsei de timp.

Lora a declarat că ceea ce o împiedică să facă nuntă anul acesta este timpul. Cei doi au un an aglomerat și nu se pot ocupa de pregătirile marelui eveniment, amânând totul pentru anul următor. Dacă în urmă cu câteva săptămâni multă lume se gândea că Lora și Ionț vor grăbi evenimentul după ce se vehiculase că artista ar fi însărcinată, cântăreața a făcut lumină și în acest caz.

”Nu este stabilit nimic. Nu vă păcălesc, nu va mint, nu sunt nici însărcinată. Ne dorim, dar prbabil la anul. Este un an foarte aglomerat, greu, probabil am face ceva la starea civilă, dar nici aia nu e hotărâtă. Ne tot gândim cum să împăcăm pe toată lumea și să ne împăcăm și pe noi să fie totul ok”, adeclarat cântăreața la Star Matinal.

Lora a mai fost căsătorită până în anul 2014 cu Dan Badea, iar relația celor doi nu s-a încheiat într-un mod pașnic. După ce cântăreața a dat de înțeles că actorul ar fi un om agresiv și că a bătut-o în repetate rânduri, Doinița Oancea a făcut-o ou cu oțet, acuzându-o că i-a furat iubitul. Ionuț Ghenea a fost și este impresarul solistei, însă a fost și iubitul Doiniței Oancea, înainte de a începe relația cu Lora.

În ciuda gurilor rele și a obstacolelor apărute în calea relației lor, Ionuț și Lora le-a demonstrat tuturor că dragostea învinge. Chiar dacă nu au timp anul acesta de nuntă, marele eveiment nu este anulat ci amânat.

Loading...
 
 

Citește și

  • lora dan badea divort motive agresivitate

    La aproape trei ani de la divorţ, Lora face mărturisiri dureroase despre mariajul de coşmar pe care l-a avut alături de comediantul Dan Badea. Artista, care la momentul respectiv a fost acuzată că a ajuns la separare din cauza infidelităţii ei, a dat cărţile pe faţă şi a explicat că şi fostul ei soţ a avut partea lui de vină şi că nu era nici pe departe persoana caldă de care ar fi avut nevoie. Solista a vorbit despre episoade de agresivitate în cuplu, care au determinat-o să pună punct căsniciei.

  • lora

    Fostul soț al Lorei, Dan Badea, se apără după ce toată lumea l-a acuzat că a avut un comportament violent cu solista. Totul a pornit de la o declarație a Lorei, prin care a lăsat să se înțeleagă faptul că Dan Badea ar fi lovit-o. Actorul afirmă, însă, că totul nu este decât o confuzie și nu este vorba despre el.