Lolrelai de la iUmor, la poligraf, în cazul stomatologului acuzat de viol. A mai apărut o fată cu o poveste șocantă

stefania_costache-camere_supravegehre.jpg

Ștefania Costache și imaginile surprinse pe camerele de supraveghere

Apar noi victime în cazul medicului stomatolog acuzat că își droga și apoi viola pacientele! După ce Ștefania Costache, alias Lolrelai de la iUmor, a vorbit despre cum a fost drogată și agresată sexual de către medicul stomatolog C., mai multe tinere au ieșit public și l-au acuzat pe denistul respectiv de același comportament. Poliția s-a sesizat în dosarul de viol și agresiune depus de Lolrelai în urmă cu un an și i-a solicitat tinerei să facă testul poligraf.

“Am sunat la Poliție să întreb dacă s-a mai întâmplat ceva cu cazul, dar trebuie să mai fac o cerere ca să am acces din nou la dosar. Ideea cu poligraful a fost inițial a mea, pentru că, dacă fac eu acest test, atunci e obligat și domnul doctor să-l facă. A fost schimbat anchetatorul, cu primul nu m-am înțeles”, a declarat Lolrelai, la emisiunea Xtra Night Show, potrivit AntenaStars.ro. Avocatul Adrian Georgescu s-a oferit să reprezinte cazul Ștefaniei Costache în instanță. “Sunt indicii clare, nu neaparat cu privire la un viol, dar cu siguranță cu privire la existența unei infracțiuni de agresiune sexuală. Este un dosar greu, care ar trebui preluat de Direcția Municipală a Poliției București”, a precizat avocatul, la Antena Stars.

Cu ce substanțe si-a amețit stomatologul victimele?

Medicul dentist C. acuzat de viol și agresiune de mai multe tinere din București le-ar fi aplicat victimelor sale două substanțe anestezice locale. Bărbatul insista de fiecare dată ca spray-ul pe bază de lidocaină și gelul anestezic cu aromă de fructe să nu fie eliminat de către fete un anumit timp, ci înghițit. “La șapte pufuri aplicate de lidocaină, plus anestezic utopic, nu pot da acele stări. Gelul este folosit pentru copiii cărora le e frică de anestezie injectabilă. Nu pățește nimic. Gelul are un gust amar și amorțește. Nu dau o reacție psihotropă. Dacă înghiți gelul o să ai simptomatologie de indigestie. Nu se înghite însă. Clar au fost adăugate alte substanțe“, a declarat medicul Andrei Capră, pentru Xtra Night Show.

Alina, abuzată când avea 17 ani: "Mi-a dat pantalonii jos”

Între timp a mai apărut încă o victimă stomatologului-violator. Alina și-a spus povestea terifiantă, petrecută când nu avea nici măcar 18 ani. Tânăra a descris momentele teribile prin care a trecut alături de dentistul acuzat de tot mai multe femei că le-ar fi abuzat. „După ce a plecat doamna dinaintea mea a încuiat ușa, spunea că vrea să fumeze. M-a pus pe scaun, a început să lucreze. Am simțit că se învârte tot cabinetul cu mine. Nu mi-a făcut niciun fel de anestezie sau ceva. Mi-a dat de mai multe ori cu acest spray în gură și tot mă întreba dacă am amorțit. Cred că m-a drogat pentru că eu făceam, practic, tot ce îmi spunea el. După ce a terminat la măsea, mi-a spus să mă ridic de pe scaun. M-a ținut el, pentru că nu mai puteam să merg pe picioare. Eram foarte amețită, după a început să mă pipăie. Eram foarte conștientă, dar nu puteam să fac nimic. L-am împins, el tot mă pipăia. A mers mai departe, mi-a dat pantalonii jos. Practic a fost un viol, doar că nu s-a ajuns la acel tip de act sexual, pentru că a ejaculat înainte de a se întâmpla ceva. Am plecat singură, pe picioare, de la cabinet. După 2-3 zile m-a sunat și mi-a zis să merg la dânsul la cabinet pentru o albire grauită, pentru că urma 8 martie. L-am întrebat <ce mi-ai făcut>, mi-a spus că <ne-am simțit bine amândoi> și i-am zis că nu, doar el s-a simțit bine. Toată viața o să îmi amintesc lucrul ăsta, m-a marcat foarte mult”, a declarat Alina, la "Acces Direct".

Citește și:

Mărturia dentistului acuzat de viol. După Ștefania de la "iUmor", alte 4 tinere se plâng de același "tratament"

Ștefania Costache de la "iUmor", abuzată de medicul stomatolog? “M-a drogat, m-a pipăit în zonele intime, mi-a pus mâna pe sâni”

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1