Liviu Vârciu, amintiri din epoca de glorie a trupei L.A. Și-a vândut albumul pentru o ladă de gin

1_coggpy.jpg

Azi, Liviu prezintă emisiuni la Antena 1 și este tatăl a trei copii frumoși
Citeste tot despre: 

În urmă cu peste 20 de ani, Liviu Vârciu (40 de ani) scria istorie în muzică alături de trupa L.A., cu care a lansat celebra piesă „Ochii tăi”. Despre debutul său în televiziune, dar şi despre cum a pierdut sute de mii de dolari de pe albumul „Ochii tăi”, Vârciu i-a povestit lui Pepe. 

„În 2005 nu aveam 200 de dolari să-mi plătesc chiria în Tineretului. Îi mulţumesc lui Dulceaţă, proprietarul de atunci, care chiar era o dulceaţă de om. Şi veneam de la L.A. cu care făceam 10.000 de dolari pe zi. Nu ştiu ce am făcut cu bani, nici ceilalţi băieţi. Eu nu mai am nimic la Constanţa. Dacă mă duc acum acolo stau la hotel. Puteam să cumpăr tot Năvodariul, era un dolar şi 10 cenţi metrul pătrat. Eu făceam 10.000 de dolari doar lunea cu L.A. Apoi, m-a sunat Joey D’Alvare, impresarul, să mă întrebe dacă nu vreau să joc în serialul «Secretul Mariei». Aşa am ajuns în televiziune”.

Întrebat câţi bani a luat pentru primul album al trupei L.A. - „Ochii tăi”, Liviu Vârciu a povestit la Pepe în „Bar online” pe Youtube: zero, ba chiar a pierdut! 

2_couupy.jpg

În anii 2000, Liviu Vârciu dădea lovitura cu trupa L.A.

„Pentru primul album L.A. eu nu am luat nici un ban. Eu l-am dat cadou. Am vrut să-mi pună poza pe copertă. Atât! Şi am zis: bă, dacă-mi pui poză pe copertă, eu nu vreau nimic. Şi el mi-a zis: îţi fac şi CD-ul color. A fost primul CD color din România. Am vrut să mă văd color, galben cum eram. Mi-a dat cadou o ladă de gin şi o ladă de ulei. Albumul s-a vândut în 865.000 de exemplare, pe acte, noi nu ştim cât au vândut fără acte. S-au luat 2 dolari pe bucată, iar asta înseamnă un milion şase sute de mii de dolari. Atât s-a câştigat pe album, pe acte. Eu l-am dat gratis pe o ladă de gin şi că m-a făcut color. Apoi, mi-a dat 5.000 de euro să mă duc într-o vacanţă. Eu nu ştiam fraţilor nimic pe vremea aia. Părinţii noştri nu au avut posibilităţi, am fost săraci, aveam câte o pereche de pantaloni pe care o spălam şi iar o îmbrăcam”, i-a povestit Liviu Vârciu lui Pepe.

Citește și:

Liviu Vârciu, despre trecutul din trupa L.A: «Banii erau bani, suta era sută şi făceam o garsonieră pe seară»

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5