Liviu Vârciu și-a făcut toate iubitele vedete. Ce s-a întâmplat cu Anda Călin

liviu_varciu_anda_calin.jpg

Liviu Varciu si Anda Calin
Anda Călin a ajuns prezentatoare la Antena Stars după despărțirea de Liviu Vârciu
foto: arhivă personală

Liviu Vârciu (36 de ani) nu prea pare să aibă noroc de o relație de durată, însă femeile din viața lui au mare noroc în carieră după relația cu solistul. Adelina Pestrițu, Diana Ştefănescu, cunoscută drept Dana Iguana, dar și Anda Călin sunt doar câteva dintre femeile care și-au făcut debutul în televiziune după ce s-au iubit cu Vârciu.

“Nu mai caut nimic. Am obosit să caut până la 36 de ani şi să fiu dezamăgit, acum mă las în voia sorţii. Dumnezeu cu mila!”, mărturisea în luna aprilie, Liviu Vârciu, într-un interviu pentru Click!

Vedeta Antenei 1 are mare lipici la femei, dar nu prea reușește să-și păstreze partenerele pentru mult timp. Ghinionul în relație se convertește însă în succes în carieră pentru ”femeile lui Vârciu”.

Adelina Pestrițu, de la animatoare în Ibiza la vedetă de televiziune după divorț

Adelina Pestrițu (31 de ani) și Liviu Vârciu au fost căsătoriți doar un an, în perioada 2009-2010, și au divorțat cu scandal. Problemele de cuplu i-au adus un capital de imagine enorm brunetei, dar și multe contracte de imagine, ședințe foto și apariții din ce în ce mai dese în televiziunile de divertisment.

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu a fost animatoare in ibiza
Adelina Pestrițu era animatoare în Ibiza atunci când l-a cunoscut pe Liviu Vârciu
foto: arhivă personală

 

Iar acesta a fost doar începutul! În 2013, Adelina a reușit să-i convingă pe șefii de la Kanal D că este perfectă să prezinte alături de Mădălin Ionescu emisiunea “WOWbiz”. După demisia de la Kanal D, Adelina a cunoscut un succes răsunător în online, iar de o lună este mama unei fetițe.

Diana Iguana a prins contracte bănoase după despărțire

Fotomodelul Diana Iguana a beneficiat și a ea de pe urma relației scurte, dar intense cu Liviu Vârciu. Cei doi au trăit o iubire cu năbădăi chiar imediat după divorțul solistului de Adelina Pestrițu. Ba chiar, în perioada cu pricina, Adelina a acuzat-o pe Iguana că vrea să-și facă publicitate pe spatele fostului ei soț, pe vremea aceea actor la PRO Tv.

diana_iguana.jpg

diana iguana a fost iubita lui liviu varciu
Diana Iguana s-a iubit cu Liviu Vârciu după divorțul acestuia de Adelina Pestrițu
foto: arhivă personală

 

După despărțirea de Vârciu, Diana a prins câteva contracte bănoase, pentru a face reclamă, printre altele, la un brand de pantofi, iar în prezent se concentrează pe cariera de actriță.

Anda Călin l-a făcut tată pe Vârciu, el a făcut-o vedetă de televiziune

Anda Călin (28 de ani) este este femeia care l-a făcut tată a doua oară pe Liviu Vârciu. Cei doi au o fetiță care va împlini în curând un an. Copilul nu i-a ajutat însă pe cei doi să-și consolideze relația, iar Anda și Liviu au ales să meargă pe drumuri separate.

anda_calin_prezentatoare.png

anda calin prezinta o rubrica la antena stars
Anda Călin prezintă rubrica de frumusețe de la ”Star Matinal”, de la Antena Stars
foto: captură

 

La numai două luni după separarea de Vârciu, Anda a primit o ofertă din partea celor de la Antena Stars pe care a acceptat-o imediat, și anume să prezinte o rubrică de frumusețe la “Star Matinal”, de luni până vineri.

loading...
Loading...

Citește și