Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, probleme la «Asia Express»: «Mai avem puțin și scoatem flăcări»

liviu-varciu-andrei-stefanescu-asia-express.jpg

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu prezintă „Asia Express” împreună cu Gina Pistol

Doi dintre prezentatorii noului sezon al emisiunii „Asia Express”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, au vorbit despre modul în care (nu) s-au acomodat cu țările asiatice care găzduiesc filmările show-ului de la Antena 1. Iată cu ce probleme se confruntă cei doi!

Se pare că atât concurenților, cât și prezentatorilor emisiunii „Asia Express”, le este din ce în ce mai dor de țară și de mâncarea „de la mama de acasă”

După ce Gina Pistol a dezvăluit că s-a acomodat puțin cam greu cu gusturile noi din tărâmurile asiatice unde se filmează cel de-al doilea sezol al emsiunii „Asia Express”, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dezvăluit, în aceeași notă, că nu mai rezistă prea mult departe de casă.

Problemele lor sunt, de asemenea, legate de felurile de mâncare multe prea condimentate din India și Sri Lanka. Aceeași dificultate la adaptarea cu noile rețete culinare a fost observată și de către unul dintre concurenți, Paul Ipate, soțul lui Jojo, care a declarat că a slăbit pe durata filmărilor din cauza faptului că preferă să mănânce doar orez, nefiind adeptul specialităților iuți

liviu-varciu-andrei-stefanescu-asia-express-filmari.jpg

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu duc dorul preparatelor românești
Foto: Arhivă personală

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, probleme cu bucătăria indiană

Preponderent vegană și mult mai picantă decât preparatele noastre, bucătăria Indiei este o explozie de combinații surprinzătoare de gust și de arome intense, care reușește să dea bătăi de cap întregii echipe care s-a aventurat pe Drumul Elefantului. 

„Nouă nu ne plac condimentele, nu suntem adepții mâncărurilor picante…mai avem puțin și scoatem flăcări! Am mâncat coriandru, lemongrass, piper în toate formele, boabe, tocit, râșnit, verde, negru, alb…iar boia la fel. Cred că India este singura țară care mai pune puțin de piper peste boia, să fie și mai iute, iar chilli la sfârșit”, au mărturisit Liviu și Andrei.

După atâtea săptâmâni în care s-au străduit să se acomodeze cu bucatele din India, cei doi resimt din ce în ce mai mult dorul de mâncarea tradițional românească: „Eu aș ucide pentru o ciorbă de perișoare, de pui sau de pomana porcului”, a mărturisit Liviu. La rândul său, Andrei își amintește cu nostalgie de ultima masă din țară, chiar înainte de a pleca să filmeze cel de-al doilea sezon al show-ului :  „Ultima oară când am mâncat în România…am mâncat un burger. Am poftă de niște sărmăluțe, fripturele…apoi să stingem cu un cozonac! Chiar, salata de beouf au în India?”, a glumit și colegul lui Vârciu. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Gina Pistol a renunțat la confortul din țară și s-a aventurat pe tărâmuri asiatice, acceptând provocarea de a modera emisiunea „Asia Express”. Prezentatoarea TV a vorbit despre experiențele trăite în India și Sri Lanka, mărturisind că impresiile sale legate de marea aventură a vieții sale sunt diametral opuse. Iată cum arată experiența show-ului văzută prin ochii Ginei Pistol!

  • Odată porniţi în cursa „Asia Express”, concurenţii nu mai au timp de nimic. Se trezesc cu noaptea în cap şi pleacă spre destinaţia care le-a fost comunicată, încercând să ajungă acolo cât mai repede şi prin orice mijloc. Din acest motiv, timpul petrecut în orice casă care îi găzduieşte nu e mai lung de câteva ore.