Liviu Vârciu s-a afişat cu o domniţă superbă! Află despre cine este vorba FOTO

varciu_2.jpg

liviu varciu fericit carmina fiica
Liviu Vârciu a fost surprins lângă cea mai delicată prezenţă feminină
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Nu, nu este vorba despre vreo nouă cucerire a celebrului burlac, atât de râvnit de doamne şi domniţe! Liviu Vârciu (33 de ani) este nedezlipit şi nu îşi mai încape în piele de bucurie atunci când se află în prezenţa fiicei lui, Carmina Maria, în vârstă de 13 ani.

A crescut şi a devenit o adevărată domnişoară! De curând, Liviu Vârciu, unul dintre cei mai curtaţi bărbaţi ai showbiz-ului românesc, s-a afişat cu cea mai importantă prezenţă feminină din viaţa lui, Carmina. Ea este fiica pe care solistul o are împreună cu Amy Teiceanu, femeia cu care a avut o relaţie în urmă cu 13 ani. Puştoaica îi seamănă leit artistului şi s-a transformat, peste noapte, într-o domnişoară frumoasă, o adolescentă care va rupe, cu siguranţă, inimile băieţilor...

Liviu Vârciu, alături de cea mai importantă prezenţă feminină din viaţa lui, Carmina

varciu.jpg

liviu varciu fericit carmina fiica
Liviu Vârciu, fericit alături de fiica lui, Carmina
Foto: Arhivă personală

 

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: “Aşa tată, aşa fiică! Ai o fetiţă frumoasă foc!”, “Seamănă perfect cu tine, să fie sănătoasă, să te poţi bucura de ea!”, “Sunteţi doi frumoşi :))”, “Să-ţi trăiască şi să te bucuri de ea!”, i-au scris admiratoarele, pe reţeaua de socializare.

varciu-si-fosta.jpg

liviu varciu fericit carmina fiica
Liviu Vârciu păstrează legătura cu mama fiicei lui, Amy, cu care are o relaţie amiabilă
Foto Click!

 

Liviu Vârciu vrea să se mute cu fiica lui

În toamna anului 2014, artistul a măturisit pentru Click! faptul că are de gând să se mute împreună cu fiica lui, Carmina, în casa pe care o construieşte acum în Băneasa. Astfel, odată cu mutarea în noua locuinţă, Liviu Vârciu îşi propune să o lase mai moale cu distracţia şi să supravegheze îndeaproape educaţia fiicei lui. În prezent, adolescenta trăieşte în Arad, alături de mama ei, Amy. “Carmina mă vizitează acum tot timpul. O să se mute cu mine, când va împlini 14 ani. Face pian, iar anul viitor va lansa o piesă cu Cleopatra Stratan”, a mărturirsit  Liviu Vârciu, pentru Click!, în luna octombrie 2014.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • vila Varciu

    Risipitorul şi aventurierul Liviu Vârciu (33 de ani) s-a schimbat radical anul acesta. Nu şi-a mai cheltuit banii prin cazinouri unde, de-a lungul vieţii, a tocat zeci de mii de euro, iar casa visurilor lui va fi gata peste câteva luni. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe schele, în timp ce se fălea cu viloiul lui în faţa lui Augustin Viziru, un alt mare împătimit al jocurilor de noroc.

  • Nu se învaţă minte! După ce a fost la un pas să-şi piardă casa pentru un credit neachitat şi a fost executat silit pentru neplata întreţinerii, Liviu Vârciu este chemat din nou la judecată pentru… neplata unor datorii. De această dată, vedeta are proces cu firma care administrează complexul rezidenţial în care locuieşte.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5